REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cozi KILOMETRICE la ieșire din VALU lui TRAIAN spre CONSTANȚA VIDEO

Cozi KILOMETRICE la ieșire din VALU lui TRAIAN spre CONSTANȚA VIDEO

Replica API 24 noiembrie 2020 | 21:42 5909

Cozi kilometrice la ieșire din Valu lui Traian! În dimineața zilei de luni, 23 noiembrie 2020, s-a circulat bară la bară între localitatea Valu lui Traian și municipiul Constanța.

.

„De la ieșire din Valu lui Traian s-a circulat bară la bară pâna la Constanța. Până și ambulanța a stat în coloană. Este inadmisibil așa ceva” ne-a declarat un constănțean.

„Având în vedere specificul zonei respective, de la intrarea în municipiul Constanța dinspre localitatea Valu lui Traian, în sensul că traficul este unul aglomerat pe acel tronson de drum, s-a creat un ambuteiaj în cursul acestei dimineți. În momentul în care au sesizat, polițiștii au suplimentat numărul de efective, iar traficul a fost decongestionat.

Dacă situația o va impune, se va suplimenta numărul de efective și în perioada următoare, pentru a preîntâmpina astfel de situații și pentru ca cetățenii să ajungă în timp util la destinații.

Pentru a reduce timpul de staționare în filtre vă recomandăm să pregătiți din timp documentele necesare deplasării pentru a fi verificate” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politista e super:D
5
1
Unde gatu mati vezi pensionari prostule!
2
0
Va recomandam si noi ceva: puneti zece-douazeci de politisti sa verifive si nu vor mai fi cozi. Dar se stie ca degeaba ai cap daca nu ai creier in el
5
0
Masurile astea de carantinare luate de autoritati au starnit multe reactii negative. Insa ideea ca nu avem ce sa facem, sa ne sapam groapa pentru ca sistemul medical este la pamant, economia la fel, cei care ne conduc nu iau decizii in interesul populatiei, oricum votam tot aia ies etc. Pe romani si Romania nu ii va salva nimeni, nici chinezii, francezii sau klingonienii. O societate corecta si prospera se cladeste cu oameni daca acestia isi doresc asta, sunt dispusi sa lupte pentru drepturile lor. Daca ii lasa pe altii mai prosti sa le decida destinele, sa nu se mai vaite. E patetic.
2
0
Pnl.....guvernul meu....vai
4
1
PNL ,Capete seci
6
1
Am notat, vom efectua intocmai!
3
1
Mult cct pentru prefect ca e un idiot sa de asa ordine, cat pentru cei 2 gaozari pensionari de jos care indeamna la inchisoare in casa le urez sa iasa din sistem pe cale naturala cat mai repede, jigodii imputite.
7
1
politia sa-i verifice pe toti.jumatate nu au rovignieta, iar restul nu au contract de munca
5
11
toata ziua in plimbari
4
17
Politia pusa sa faca ceva inutil. Se umileste si politia si restul populatiei. In locul testarilor in masa decontate de stat,in locul medicatiei din timp date celor depistati ca infectati,se aplica rahatul ala de declaratie inutila si insarcinarea politiei cu ceva ce nu poate eradica bolile. Sigur suntem tara cu cea mai opaca minte acolo sus la nivelul deciziilor. Mai vor si simulacrul ala de democratie,adica sa votezi pe cei mai putini prosti dintre prosti. Romanii au ramas fiecare pentru ei in parte,sistemul medical se zdrobeste efectiv din cauza politrucilor idioti,societatea este praf .
29
2
Asa s-a intamplat mereu in aceasta tara condusa de imbecili! Masuri heirupiste ale caror efecte nu le poate prevedea nimeni ca de gestionat nu mai zic!
23
2
cand ai guvernul tau, prefectul tau, stai 1ora si 40 min fara sa te misti in trafic. Acum sa aiba si parlamentul si sa vedeti atunci.
25
1
Am stat o ora in trafic,oameni incompetenti si fara materie cenusie scosi in strada sa faca cozi interminabile la intrarea si iesirea din constanta spre valu lui traian.Mai bine fara ei.
16
8
Pai supercompetentii de la putere nu s-au gandit ca sunt inutile filtrele intre doua localitati vecine in carantina exemplu intre CT si Valu daca ambele sunt in carantina???
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108