REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CRAZY şi CAMAROTE, AMENDATE de oamenii legii

CRAZY şi CAMAROTE, AMENDATE de oamenii legii

Replica API 30 martie 2021 | 12:06 3259

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. Tomis, pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea și polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La activități au participat aproximativ 60 de forțe de ordine, fiind verificate 65 de societăți comerciale și fiind legitimate peste 360 de persoane.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000.

Totodată, pompierii au constatat 8 abateri, pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei.

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două localuri, situate pe bulevardul Mamaia, respectiv în Satul de vacanță, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a trei localuri, situate pe strada Mircea cel Bătrân, respectiv în Portul Tomis, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Potrivit informaţiilor noastre este vorba de Crazy, Trei Cafe şi Camarote.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

Totodată, polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două magazine, situate pe strada București, respectiv bulevardul Tomis, desfășoară acte de comerț în afara programului legal, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Potrivit informaţiilor noastre, unul dintre magazine este Dovi.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da, asta TREBUIE, sa sugi tu pula de gaozar partzar ce esti. Tu te auzi ma sluga neagra? Sa inchida buticu ca vinde tigari sau cacat dupa ora x? Ba prostu pamantului, tu din ce traiesti ma? Mananci balegar si cacat la fel ca ma-ta care te-a fatat?
2
1
Toate sifoanele isi dau intalnire aici.la.mue sifoanelor
1
3
Pai parca era vorba de inchiderea celor care refuza sa respecte legea.
3
0
Schimbate niste legi care sa creasca cuantumul amenzilor insutit in astfel de cazuri. 10 mii de euroi si nu se mai risca nimeni sa nu respecte regulile
5
1
Controale In Port pe cand??? Cele mai infecte cantine!!!! Nu se respecta nimic, ce masuri anti covid, cand acolo nu se respecta conditiile minime de igiena impuse de alimentatia publica?? Alimente expirate si gatite in cele mai mizere conditii, ulei refolosit de sute de ori, carne imputita samd
6
2
Woow!! ... au constatat ca Dovi ... destul de tarziu, ff tarziu. Daca patrulati deajuns, veti vedea multe alte sc care desfasoara activitati in afara programului. Pe Bratianu, Mesterul Manole, etc.... mai cautati si voi.
8
1
Chiar nu se pot lua masuri mai dure, pentru a-i opri pe acesti machedoni imputiti din a se pisa in mod constant pe lege?
19
1
Sa vedeti in Decirom ce focare de infectie la wc-uri,care nu se curata de saptamani.Rusine !
10
1
Salut! Sunt posesorul unui frumos OPEL Corsa cu motor de stergator. Lumea ma alinta cu apelativul prostan cu opel sau borat nesimtit. Ma gasiti la galeriile Soveja daca vreti sa va fac si un oral pentru ca cu asta ma ocup! Votati AUR! I love my opel de cacat!!
10
11
La Step Bar Inside de langa Judecatoria Constanta nu va duceti, sau acolo sunt avocati care dau spaga sa ii lasati in pace???
19
1
oAOO iar e amenda cat consumatia la o masa
11
1
Si Beta? Plus ca la Beta si Crazy nu se respecta nici legea antifumat. Dar ce pretetii sa ai de la ISU & co? Cum autrizeaza localurile astea...idem in Port sunt o gramda de depozite care nu au autorizatii si implementate masurile necesare PSI!! Se depoziteaza claie peste gramada, marfuri IM0. Coruptia UCIDE!
22
0
Amenda de 2000 de lei cand ei fac banii astia din 3-4 mese. Se pare ca legea nu este pentru toti.. fraieri restul carciumarilor din oras ca nu procedeaza la fel..
21
0
IERI LA SOFRA ORA 19.00 IAR ERA FULL
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468