REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CRBL și Oase, puși să bea urină de vacă! Vedetele de la „Asia Express” au trecut prin probe dezgustătoare în India

CRBL și Oase, puși să bea urină de vacă! Vedetele de la „Asia Express” au trecut prin probe dezgustătoare în India

Replica API 9 februarie 2019 | 17:26 462

CRBL si Oase

Aventura "Asia Express" n-a fost una ușurică pentru vedetele care au acceptat provocarea de a pleca în India și Sri Lanka. Dincolo de misiunea grea de a supraviețui și călători cu un dolar pe zi, concurenții au fost supuși unor probe când dificile, când... dezgustătoare. Cel de-al doilea sezon „Asia Express”, care va fi difuzat la Antena 1 de duminică, 10 februarie, a testat limitele concurenților într-un mod greu de imaginat.

Misiunile și probele la care au fost supuși pentru a înainta pe Drumul Elefantului au fost extrem de dificile, deși păreau niște chestiuni absolut firești pentru localnici. Diferențele culturale uriașe din Sri Lanka și India și-au spus cuvântul în mai toate acțiunile pe care cele 9 perechi de vedete au trebuit să le facă. Una din cele mai neplăcute misiuni cu care vedetele au fost nevoite să se confrunte a fost legată de medicina ayurvedică, atât de faimoasă în India: au fost nevoite să consume urină de vacă pentru a afla un indiciu important în desfășurarea concursului!

Consumul urinei de vacă este o practică des întâlnită în India, unde se presupune că ar avea efecte tămăduitoare. Pentru starurile din România șocul a fost însă uriaș. Printre misiunile pe care le-au mai avut de îndeplinit se numără și învățarea unor dansuri tradiționale din Sri Lanka, probă aparent ușoară, care le-a dat însă mari bătăi de cap, sau șlefuirea pietrelor prețioase, misiune la care fetele s-au descurcat mai bine. Aflate pe tărâmul ceaiului, vedetele au fost nevoite să intre și pe plantațiile de ceai și să învețe tehnicile de culegere a plantelor.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu am bilele mai mari si incarcate ma trageau in jos abia puteam sa merg noroc ca au venit astia sa ma mulga am ejaculat abundent
2
0
Bai ce cretini,lor le place cu pipi ca multi l au avut pe Bivolaru de maestru.sunteti niste scursuri care va credeti vedete,v ati vandut curul si pizda in functie de caz si acum apareti pe sticla?poate pe sticla de saniuta nici acolo nu v as pune ca n aveti sanie
3
0
de la mine au luat mult alb ca am bilele mari si au zis ca e cremos ca la mama acasa da nu am mai putut sa urc pe magarita sa las in ea
2
1
Intru educarea multimilor de idioti si idioate ca pentru bani e OK sa faci orice. Elitele vor avea mereu nevoie de mase de cretini dispusi la orice umilinta pentru cativa bani, produsi de tiparnitele lor.
5
0
Au mai baut si ceva alb de la mine asa ca nu e o problema
4
1
Sa te umilesti in asa hal pentru bani si publicitate...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108