REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeţi că este corectă măsura ANAF privind impozitarea prestatorilor de servicii de la nunţi?

Credeţi că este corectă măsura ANAF privind impozitarea prestatorilor de servicii de la nunţi?

Replica API 19 octombrie 2018 | 22:25 243

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine ii plateste pe cei care trebuie sa-i caute pe meseriasii de pe NET si cati trebuie sa fie incadrati?
0
0
Sunt o groaza care nu sunt impozitati . Mecanici auto , popi , electricieni casnici , constructori si tot felu de meserii . Daca sar vrea cu adevarat sa se impoziteze , ar fi bine sa ii caute pe toti care au venituri nedeclarate .
4
0
Stai asa ca nu-i asa opriti nunta mireasa-i cwrva!
0
0
si sa fie impozitati si mirii !.daca mireasa este urata , trebuie aplicat un impozit mai mare !
8
0
''mandru ca sunt cretin''sau''imbecili pana la capat''.Ura populara imbecilii astia o vor simti curand,din plin.
2
1
E corecta impozitarea dar nu si metoda aplicata acum. E de risul curului.
10
0
Mi se pare o mare mizerie faptu ca statu impoziteaza dupa cum vor functionari sau dupa cum doresc domni politicieni . Adica , corb la corb nu-si scoate ochi .
2
2
Inspectorii sa mearga dracului la prestatorii de servicii,nu sa oblige clientii sa devina turnatori. Cine naiba mai pastreaza chitante,facturi acasa,ca la serviciul de contabilitate primara? Si numele,telefoanele patronilor poate chiar nu le ai,poti sa stergi inclusiv numerele unor oameni cu care nu mai vrei sa vorbesti sau sa ti se fure telefonul deci sa-ti lipseasca toata agenda.Aia de la ANAF chiar sunt GESTAPO ? Cretini.
7
2
Ok, cand contractezi un serviciu cu niste sume, nu ti se taie factura? Nu vad care e problema? Si daca nu faci nunta, doar o masa de cateva persoane la restaurant? Mai degraba decat sa faca un fel de gestapo, ar trebui verificat ca nici un serviciu nu se realizeaza fara un contract prealabil, oricum sumele peste o anume valoare nu se platesc decat prin banca ... pe langa nunti, ar trebui verificati toti organizatorii de evenimente - ca tot incepe acum nebunia cu banchetele pe la licee si facultati.
9
0
Nu-i corect, e un abuz odios. Numai noi trebuie sa platim impozite, asa e drept.
2
9
Este o istitutie de glumeti.Inspectorii sa miste curul daca vor bani.Eu nu sunt turnator.Apoi nu este corect,unii clienti se pot razbuna cu ocazia asta sau pot recurge la santaje.Legi de cacat,legi pesediste.Dar pe Dragnea cand il cautati la fudulii,mai ANAF-ule.
7
3
mai ales popii!!!
14
1
Nuntile au devenit o afacere pentru spalrea si albirea banilor furati
14
2
Da!!!!! TOTI PROSTII CARE MUNCESC SI SINT CORECTI TREBUIE IMPOZITATI RETROACTV SI IN AVANS SI HOTII PREMIATI SI SA LE DAM SI PENSII SPECIALE, CA DOAR TRAIM IN TARA LUI PAPURA VODA !!!!!!!
10
0
Da! Toti prestatorii de servicii trebuiesc impozitati: nunti, botezuri, aniversari, inmormantari. In ce tara traim !? Manelistii cu cantarile lor, popii care nu ....!?.....
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108