REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeţi că hotelierii de pe litoralul românesc practică preţuri corecte?

Credeţi că hotelierii de pe litoralul românesc practică preţuri corecte?

Replica API 20 aprilie 2018 | 23:58 195

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se practica preturi de jaf, si de proasta calitate a serviciilor.In doua luni de sezon se acumuleaza venituri nefiscalizate din care traieste o familie de 5 persoane timp de un an de zile.
7
0
pe cand la bulgari exista pe langa hoteluri spatii verzi, terenuri de tot felul, psicine, etc, la noi langa hoteluri gasim...alte hoteluri, bineinteles. Ce face tursitul cand e vremea urata in Mamaia?
8
0
Hotelierii nostrii vor sa se imbogateasca intr-o vara.
10
0
Atat timp cat cocalarii se ingramadesc sa cumpere cacat ieftin si conditii proaste la preturi de Monaco doar ca sa-si faca poze si sa le puna pe instagram sau fb nu vor scadea preturile. Bine ar fi sa bata putin vantul prin statiunile noastre, si OPC si DSV sa se puna serios pe treaba, sa se mai regleze putin lucrurile.
7
0
Astia nu sunt hotelieri. Bisnitari e un cuvant mult mai aproape de realitate
9
0
Samsarii scot niste preturi ca te doare capul, iar facilitatile si confortul sunt numai de forma.Traiasca mafia arabo- turco- machedoneasca.
10
0
Dincolo de Venetia cu 8 euro calatoria cu vaporasul intre 2 statii, la vecinii bulgari am luat la hotel 4 stele, in august, 45 euro camera de 2 persoane cu mic dejun, piscina, pe plaja....se aude mai patron de la Fenicia?
7
0
Bravo, @niculae ! Excelent comentariul tau, mult adevar! Super la bulgari! Doar ce m-am intors de la ei. Ei chiar respecta turistul, se respecta pe ei in primul rand, pe cand la noi, pe litoralul nostru.... e PRAPAD, daa.... Te prostesc, te umilesc pe timpul si banii tai, pe sanatatea ta, a turistului, ma refer la: calitatea meniului, la stres, la nervi si banii chetuiti. Da, din pacate, asta-i adevarul!
10
1
daca incepem sa comparam Venetia cu Mamaia...sa revenim la realitatile noastre,unde preturile sunt umflate cu 10 pompe,la ce ofera litoralul in sine.ca idee,turism se facea pe timpul lui Ceausescu acum se practiva japca pe fatza.Cel mai aproape de buzunarul romanului si decent ramane concediul la bulgari!m-am simtit excelent,au si avantajul reliefului dar au si mult bun-simt bulgarii.cine nu a fost,recomand calduros sa mearga apoi mai vedem daca-i mai trebuie Mamaia.Nu ca n-am avea cu ce sa facem si noi turism de succes,dar e foamea-n gat tata la noi se merge pe prosteala.
13
1
Mergeti si in statiuni externe, sa vedeti acolo preturi. Incercati Venetia in plin sezon si veti avea senzatia ca sunt pusi pe japca.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108