REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeți că Raed Arafat ar trebui demis din funcția de secretar de stat?

Credeți că Raed Arafat ar trebui demis din funcția de secretar de stat?

Replica API 9 decembrie 2019 | 07:18 658

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vela e prieten bun cu miliardarul Romeo Dunca pasionat de elicoptere.D'aia tot ataca elicopterele SMURDului!
2
0
esti doar un prost. Lumea va merge inainte chiar si cu prosti ca tine.
2
2
Cap de pork , nu trebuie sa te exciti in halul asta , eventual mergi si fa.i o mica felatie pe furish fara sa te vada . Usor , sa nu.ti pocneasca vr.o vena din capul ala de porc care.l ai ! Adica , cine nu.i de accord cu tine este idiot? Ba cap de porc , marsh in natia ma.tii de aici si fa.o idioata p.aia care te.a kkt in urma unui incest , doar asa puteai sa iesi disperat si rahitic mintal , cap de porc !
6
5
Pentru toti idioti care nu au loc de domnul Araft . Bai cretinilor , bai oligofrenilor , bai putorilor care in viata voastra nu ati realizat nimic . Bai spurcatilor care doar judecati fara sa ganditi . Neam de neam de al vostru de la maimuta incoace nu a facut si nu au sa faca ce a facut acest om pentru Romania . Daca este sa gasiti vinovati , vinovati sunt acei care au autorizat acea spelunca , eu ii spun CAP . Acum hai sa ii luam capu acestui om doar pentru ca cei aflati in subordine primesc mita si autorizeaza fara constiinta asemenea locatii .
7
9
E vandut de plavan direct. Fraierilor.
7
1
Complice prostule a fost plavanul. Numai un idiot ca tine poate sa gandeasca asa. Plavanul a vrut schimbaea guvernului si a apelat la victimele colaterale sa isi indeplineasca dorinta. Tu dupa ce ca esti sarac mai esti si muist.
5
5
pe care pzdeul i-a adus in stare de prostie cronica.A infiintat arafat serviciul SMURD?DA!Felicitari si are recunostinta noastra!A fost arafat complice la uciderea prin neglijenta a 65 de tineri romani nevinovati?DA! Atunci sa PLATEASCA ptr crimele comise! Numai un roman idiot complet poate sa creada ca daca o persoana face o fapta buna, dupa aceea poate sa ia gatul oricui, ca i se iarta!Ptr toti care ii tineti partea, nu va doresc sa va moara copii sau nepotii, in cazul majoritatii dintre voi stra-nepotii, ci va doresc voua nenorocitilor sa va stingeti in chinurile suferite de acei tineri!
5
11
Trimis acasa...joc de glezne si ciocu' mic!S a umplut fraieru' de bani daca ramanea la el in baga PULEA FRANARU in seama a venit in ROMANIA ca e loc de furat si PASAPORTUL ROMANESC ARE VALOARE DE CAND CU E.U. aviz fratiilor rusofili de peste Prut
7
8
Este promis postul la USR. Au facut deja toata organigrama. USR o sa-l privatizeze. Fraierilor de romani diasporezi muisti.
12
2
Asa e Gore ai dreptate cantitativ,dar calitativ?
14
5
Avem suficienti romani care sa inlocuiasca un arab.
8
12
Daca liberali fac greseala asta , sunt cei mai IDIOTI . Sper sa citeasca si liberali ce scriu aici . Am votat partidul liberal , pentru ca nu am avut alta alternativa mai buna . Sincer nu mai votez cu liberali de cand Orban a ajuns presedinte de partid . Nu simpatizez cu PSD-isti pentru ca nu inghit ciuma rosie . Dar liberalilor va zic asa . Lasatil pe domnul Arafat , luati laba de pe acest om deosebit . Chiar nu are deaface cu psd-isti domnul Araft . Numiti un singu liberal contemporan care a facut pentru Romania ce a facut acest om .
11
8
sunteti ca tiganul ajuns imparat prima grija alui e sa-l futa pe tatsu daca fiecare romulan din guvernul romanacii ar face macar un sfert din cat a facut arafat eram departe ba jegurilor
21
4
este unul de 27 ani, tipograf de meserie, nepotul nu stiu carui inspector de la Maramures numit pe la apele romane pai este bun si in locul lui Arafat, nu stie nimic nici acola nici aici !
15
6
de sub mine e cel mai mare retardat care va muri cu zile cand va ajunge serviciul medical de urgenta pe mana privatilor pentru ca ei vor profit, iar lacomia unora e greu de oprit.
21
6
E plina tara de retardati de aceea avem trai de om sarac ! Acest criminal crescut sub umbrela psd este proprietarul SMURD ca ONG si da dispus de fonduri interminabile de la stat expediate frumos in conturi straine pt ca rumanii e PROSTI !
18
33
Schimbati-l ma si puneti unul tanar de-al vostru sa aibe program de la 8 la 16 si apoi sa fie de negasit ca este platit la 8 h omul!Sunt putini ce au forta de munca al lui Arafat.Oricand particip la un miting de sustinere al acestuia!
41
15
Toate javrele , toti macatorii de kakat nu sunt de acord cu domnul Arafat
31
15
Cu siguranta ca a facut multe lucruri bune! Dar e bine ca dupa atatia ani sa lase locul altcuiva mai tanar! Dupa 10 apare cu siguranta rutina! Ar fi foarte bine sa fie avansat ! Ministru la Sanatate sau chiar Ambasador! Si binenteles ,apoi la pensie!
9
23
ciinele nu pleaca de la macelarie,nici batut!
16
31
Demis. Ca a fost la fata locului si nu a facut nimic, a fugit ca un iepure si apoi a si mintit.
16
35
Ce a facut domnul Raed Arafat pentru Romania , este greu de egalat de catre un roman . Daca este sa gasiti vinovati , cautatii pe alti si lasatil pe dansu pentru ca nu merita un scuipat in fata pentru toata munca depusa . Daca astazi Romania are un serviciu medical de urgenta , i se datoreaza domnului Arafat . Romanii , ar trebui sa invete sa nu mai scuipe si sa nu mai arunce cu pietre tocmai in cel care a facut din dragoste pentru tara asta ce toti hoti adunati la un loc nu au facut . Numai de cate ori am avut nevoie pentru familie si servixcu SMURD a ajuns in timpi si profesionalism .
37
15
Jos labele de pe ARAFAT. Cred ca este singurul din Romania care a facut ceva bun si Concret.
39
17
Colectivul
15
23
...nu,PSD intentiona sa-l schimbe,dar PNL are in intentie sa-l pastreze in functie....
6
17
Un om care a facut ceva in tara asta !----pnl de 2 bani vor sa puna un incompetent care sa distruga si asta
33
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108