REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeţi că Raed Arafat ar trebui să se retragă şi să lase pe altcineva să se ocupe de 112?

Credeţi că Raed Arafat ar trebui să se retragă şi să lase pe altcineva să se ocupe de 112?

Replica API 29 iulie 2019 | 08:48 246

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce sa puneti, un oligofren de machidon sau cioara cleptomana???????????????????????????????????????????????????????
1
0
daca nu era arafat nici in ziua de azi nu exista smurd in romania
1
0
ce treaba are el cu politia incompetenta si legata ombilical de interlopi?
2
5
Deci sa-l dam afare pe cel care face ceva ptr Ro ?---si sa ramina toti prostii si hotii ?---
10
12
Eu zic ca Arafat chiar ar trebui sa fie lasat in pace si mogaldanii care sunt platiti gras si imput scaunele cu cururile lor sa inceapa sa munceasca. Sunt sunte de indivizi ce ar trebui sa alcatuiasca o structura statala in folosul romanilor. Cat ar fi Arafat de bun si chiar este,nu poate face treaba in locul a sute de labari cu sau fara uniforme,ce-si bat joc de institutile unde ,,lucreaza'' si de populatia platitoare de taxe si impozite. Da,Arafat trebuie sa fie lasat in pace. Nu mai sunt si altii competenti in tara,cereti ajutor de urgenta in afara.
7
13
Multe sarcini ii mai dati lui Arafat? Sa-l alegem presedinte daca tot ce se misca e in departamentul lui. Ce are sula cu prefectura?
8
6
O intrebare de securisti jegosi!MARS,SICTIR !!!
7
2
Enumerati si cateva nume mai competente capabile sa-i ia locul!
16
12
Arabul sa Alupigus la romani....
1
19
Ce treaba are Raed Arafat cu 112 ? Bun, a facut SMURD, e competent acolo, de ce trebuie sa il punem unde isi depaseste cu mult conditia? Apuseni, Siutghiol, Colectiv, acum Caracal ... mai e nevoie?
13
14
Este adevarat ca a fost cel care a infiintat SMURD-ul. Nu era el ar fi fost altul, apoi a devenit sluga umila a pesedeului si a inchis ochii si gura la toate faradelegile din sanatate a pesedeilor. Trebuia sa demisioneza imediat dupa Colectiv, avand pe constiinta moartea a zeci de copii care au fost trimisi cu mare intarziere la tratament in strainatate! Gogule esti mai prost ca vaca suprema!
18
17
112 si Raed Arafat nu are nici o vina vis-a-vis de criminalul din Caracal , ....problema a fost localizarea de catre STS , si proasta gestionare de catre politie a cazului respectiv ! 112 doar transmite catre , smurd , politie , pompieri , etc
17
13
vorbesti de agentul asta aciuat ca o capusa la interne. Nu va faceti iluzii ca nu scapati asa usor cu el. A facut treaba ? A facut acum 25 ani, de-atunci nu mai face nimic, doar capuseaza.
15
18
Raed Arafat a facut singur atata bine pentru Romani si Romania cat nu au facut toate guvernele si presedintii neamului la un loc. Tocmai de asta deranjeaza,pentru ca prin asta scoate in relief prostia,rautatea,impostura celor ce-l critica ca ticalosii. De ce nu e dat afara ala de la STS? E prieten cu sustinatorii sistemului securist,de aia ! Nu Arafat,ci ghioarlele incompetente din toate institutiile trebuiesc date afara si sunt cu sutele.
18
12
AFARA CU AGENTII DUSMANI EU!Si cati alde RAED PISHAT mai sunt ?Incepand de la simplele ghisee bugetare si pana la marii pausari din acest teatru numit la propriu Teatru de Operatiuni,unele miliatre altele umanitare,sociale toate pe aceiasi scena jucate de niste actori falsi sau slugarnici
14
20
Indiferent cate a facut pentru Romania acest Om . Nu este apreciat cum se cuvine . Daca nu se intampla anumite lucruri bune in tara asta , nu este din vina dansului . Tot romani sunt cei care pun bete in roate sau fura pana ii iea mama dracului .
20
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108