REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeți că România este pregătită să adopte moneda euro?

Credeți că România este pregătită să adopte moneda euro?

Replica API 13 decembrie 2018 | 22:11 412

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La trecerea pe euro va vedea si romanul ce valoare are munca lui si cit de mult este furat de comercianti si guvernanti...
2
0
deocamdata lasa sa ne fure guvernul prin inflatie. Oricum preturile la case, masini, pana si factura de telefon, toate-s in Euro. Numai salariile-s in lei, iar leul numai se depreciaza. Daca minciunile patriotarde, gen nu ne vindem tara, va tin de foame, sa fiti sanatosi. Realitatea e ca leul il saraceste pe romanul de rand. De facut profit de pe urma lui, fac doar baietii destepti.
5
0
cati romani iau sa zicem macar echivalentul a 400 de euro lunar in mana?si asta in conditiile in care rivalizam de departe cu preturile unor tari unde iei minim 1500 de euro lunar pentru aceeasi munca si conditii net superioare.
3
5
pregatita in egala madura ca pentru rubla
5
0
Daca se va trece la euro o treminam de tot cu independenta si suveranitatea statala . Acum , mai miscam un pic, pe ici,pe colo.
2
9
Deocamdata economia din Romania nu se bazeaza in principal pe capitalul autohton. Moneda Euro ar fi excelenta pentru cei ce profita de pe urma muncii prost platite ale romanilor in firmele controlate de capitalul strain. Muneda nationala este azi o mica piedica in calea prabusirii . Se vantura trecerea asta de politicieni ca un trofeu,insa trofeul costa milioane de romani nenorociti ,ei fiind si asa saracii Europei.Conteaza trofeele de partid sau vietile romanilor?
2
7
Cand functionarii statului isi dau prime de zeci de mii de euro,cand parlamentarii isi dau pensii nemeritate de mii de euro pe luna,cand inflatia este cat casa,cand banul statului se cheltuieste pe toate prostiile,cand PSD incurajeaza hotia si modifica legile justitiei, voi vorbiti de moneda euro.Vai de capul vostru ,mai pesedistilor ! Ti-ai dracu de criminali !
6
3
Da, dar nu de catre liberilii iohanisti
2
7
Credeti ca in Romania va fi eradicata TRADAREA NATIONALA intruchipata de JAVRELE Hastag-PNL-EPRE ?? Motto : MUIE cu spuma vesnica tuturor JAVRELOR HASTAG - PNL-EPRE
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108