REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeți ca se justifică acordarea de pensii speciale pentru primari?

Credeți ca se justifică acordarea de pensii speciale pentru primari?

Replica API 4 iunie 2019 | 10:21 325

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi colegi primari deoarece prostimea face gat luati-va gandul de la pensiile speciale,chiar de le trec PSDul le anuleaza dreapta ce urmeaza la butoane.Deoarece nu e sigur ca mai prindeti un mandat dati 2-3 tunuri acum sa nu fie nevoie ca nici urmasii nepotilor vostri sa aibe tangenta cu munca si faceti pipi cu bolta pe ,pensiile lor.Ati reusit voi sa prostiti o comunitate pt.a fi alesi si nu reusiti sa asfaltati in acte toate terenurile arabile din zona voastra?Chiar de sunteti umflati 2-3 ani ca maine trec dar banii raman la scorbura!
0
0
Ce inteleg ,,investitorii"din Romania?,poate cu f mici exceptii....,evaziune la greu!!! Si iar evaziune,capitalism prost inteles!!!
3
0
bai sunteti prosti? Cum sa taie sica pensiile noastre pai il mai voteaza pulea spataru la alegeri, suntem peste 1200 primari PNL
2
0
Sa nu fim prea rai ! Propun sa li se acorde o pensie speciala de 1 leu !
4
1
Da , se justifica , dupa o viata in care au furat si praduit visteria tarii sau obisnuit sa duca o viata de huzur.....si pensia trebuie sa fie pe masura !
5
1
DA. Cred ca pentru anumiti primari chiar merita. Pentru niciunul de genul celor ce au condus Constanta insa
5
11
Ei spun ca s-au reformat.Sunt niste borfasi in continuare.Cei care vor castiga puterea la anul vor trebui sa promita desfiintarea pensiilor speciale daca vor sa castige.Cine va promite desfiintarea pensiilor speciale va castiga alegerile de la anul.PUNCT.
23
1
Porcii dau altor Porci! "P-eul" vine de la MU1E P5D!
25
4
cum sa-i dea pensie speciala unui neavenit ca fagadau, care nu a facutnimic pt oras!!!!
25
4
De ce speciale?Dupa contributia fiecaruia!Cred ca trebuie atacate la CC,si interzise pentru todeauna,fara pomeni!Vor magistratii pomeni?Vor alesii pomeni?Daca vor sa le fie rusine! Sictir SPECIALILOR!!!
29
4
Pensiile speciale nu se justifica pentru nici o categorie sociala!!!!
35
4
Se presupune ca oamenii candideaza pentru primarie pentru ca vor sa faca ceva bun pentru comunitate.Adica,ei se dedica in acei ani de exercitare a functiei exclusiv localitatilor ,pe perioada cat au mandate. In acea perioada,au o indemnizatie,care se considera venit si pentru care contribuie prin impozite la stat si la fondul de pensii. Suficient. Daca au talent si scopul functiei nu este doar personal pot fi fericiti ca vor fi respectati si pomeniti pozitiv de comunitati,deci oricum ar trebui sa fie multumiti. Nu sunt multumiti,sa nu candideze-n p..a mea !
25
3
Nu se justifica acordarea pensiilor speciale pentru primari, nici pentru magistrati, nici pentru parlamentari. Sunt rusinea societatii aceate capuse. Daca a r fi la munca de jos ar sti cum se cistiga banul cu sudoarea fruntii. R U S I N E . . .
28
1
Care se crede partidul paturii sarace a populatiei a creat cele mai mari nedreptati si dezechilibre sociale.Mizerabili ,oameni.Hai sictir PSD ! Vei parasi definitiv istoria,asteapta putin.Deja esti mort,esti un un partid impaiat.
24
3
dar pentru judecatori se justifica aceste pensii?
23
2
dupa ce ca fura de nu mai pot sa le dea si pensii!?
29
2
nimeni, dar absolut nimeni , in tara asta nu merita astfel de pensii. Salariile pe care le obtin pe perioada activitatii sunt oricum imense in comparatie cu a altor categorii de angajatii cu responsabilitati mult mai mari decat a acestor simplii executanti.
34
2
Dati-le si premii speciale mai ales primarilor de Constanta pt merite deosebite la felul cum arata orasul!
31
2
Psd continua nenorocirile in tara asta --acum au primit 23 la suta iar la anul va avea 5 la suta --nimeni nu-i mai voteaza in veci
25
6
CUANTUMUL PENSIEI SA FIE DE ATATIA BANI EUROPENI PE CAP DE LOCUITOR. IN FONDURI ATRASE SI UTILIZATE INTR-UN MANDAT. De exemplu, la Eforie, lejer 2000 euro pensie. La Constanta, ZERO.
12
2
nu mai au grupa de munca mineri ,dokeri si au primari ,, ee greu la furat
26
0
Cine a conceput aceasta intrebare meseriasa? Ca doar primarii vor raspunde pozitiv!
16
0
Principiul contibutivatii ar trebui respectat de toata lumea, deci ar trebui eliminate TOATE pensiile speciale. Indemnizatiile de parlamentar, primar, pula calului etc sa fie asimilate veniturilor salariale si sa se retina din ele impozitele corespunzatoare, plus toate contributiile sociale - sanatate, pensie, somaj - la fel cum se retine la toata lumea.
30
1
FOARTE MARI DACA SE POATE . CINE PULA NOASTRA II PUNE PRIMARI , CINE CANDIDEAZA , CANDIDEAZA C VREA SI SA FURE CAT CUPRINDE DUPA CARE USCHEALA IN CARAIBE SAU LA PUSCARIE . ACUM NIMENI NU II OBLIGA SA AJUNGA PRIMARI SI DACA ASTA VOR , NU VAD DE CE SA PRIMEASCA PENSII SPECIALE . SA PRIMEASCA CA SA NU MAI FURE SAU DE CE ?
18
1
mai ales fostului primar , cu nume de conserva
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108