REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Credeţi că Traian Băsescu ar trebui să se retragă din politică?

Credeţi că Traian Băsescu ar trebui să se retragă din politică?

Replica API 21 septembrie 2019 | 14:44 272

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TREBUIE ARUNCT CU FORTA,
0
0
Dementul kior trebuie exorcizat cu usturoi,crucifix,Biblie,tarus din lemn....
1
0
altii au turnat, el numai a baut.
5
2
Traian Basescu trebuie sa ajunga la puscarie.
5
10
Stergeti-i memoria lui Petrov ,ii puneti apa in wiskey!
4
7
...conf. art 292 CP. termenul de prescriptie la ....FALSUL IN DECLARATII,este de 5 ani...asa ca tov.BASESCU TRAIENEL....este ...curat..sa te oftici,draga...dle.legea..
5
6
Traiane daca faci facultatea eu ce mai......?
2
5
TRAIAN TREBUIE SA AJUNGA URGENT LA PUSCARIE.
8
13
Basaul si-a batut joc de romani pentru ca romanii sunt lasi si au permis asta. Ca atare,altii de dupa el continua si vor continua sa-si bata joc de exact aceisi romani lasi si idioti in masa. Cate unul-doi mai cu cap vor fi bagati la zdup daca se impotrivesc asa,solitar,apoi continua tavalugul distrugerii Romaniei ,ca asa are chef cate un dobitoc ales de poporul idiotizat de decenii.Uluitor ca tot romanii ar vrea sa fie cam ca afara,dar fara sa se si comporte toti ca afara,sa ramana tiganizati ,tembeli inculti,cu micu' si Berea la bot,cu vandutul fetelor,nespalati .Da,Base e ce merita romanii,
6
10
Dupa 1990 a fost cel mai destept presedinte si cel mai bun, multi habarnisti spun ca a vandut flota si bine a facut altfel aveam o gaura neagra care falimenta Romania.
14
13
In primul rind sa raspunda in fata legii pentru declaratii false. Dupa...ce urmeaza.
11
11
In perioada aceea nu puteai sa fii nimic daca nu erai colaborator mai cu seama in armata -----Dar ar trebui sa se retraga din politica insa la tupeul lui n-o va face
13
8
Ar trebui sa se retraga la puscarie in rasa ma-sii de golan, el impreuna cu tot clanul lui... de la fetele cu retard mintal si pana la clica pedelista.... care clica pedelista acum e penelista. FMM de ratati ca ati distrus tara asta.
13
11
Da pt ca el se dadea prea curat si prea zicea de unu si de altu ca a colaborat cu securitatea da se uita pe el
11
9
Nu, nu... De ce ....?! Nu este singurul, sunt foarte multi, mult mai vinovati, da.
16
13
Si tu esti o fosila care il imita pe base ca doar 10 ani de golanie nu le-a ajuns Romaniei!!!.In total 20 de ani muie de la 2 cacati tristi pe care fraierii acestei tari i-ati votat.Securitate e in toate si nu veti scapa de ea nici cand veti fi la 2 metri adancime.
11
10
de ce oare nu ma surprinde reactia slugilor replica- nepermis sa faci comparatie intre doi europarlamentari- unul nulitate absoluta, tata de cea mai joasa speta, agramata desi fosta olimpica la lb romana- si dl Basescu. in ce consta caracterul nepermis- da, aveti dreptate, este nepermis ca un fost olimpic la lb romana sa nu stapaneasca limba
6
4
Mentinerea individului in politica arata ca de fapt inca are votanti. Fara sa ai voturi de partea ta ,nu existi in politica decat daca esti dictator,ori Basau este pensionar. Inseamna ca sunt inca o multimer de romani asa de rau dusi cu capul ca mentin prin voturile lor o asemenea faptura ca Base.
10
8
sa-i iau buzata la pollla
4
4
ce treaba are doctoratul cu faptul ca Petrov isi turna colegii la securitate? a mai fost si presedintele tarii 10 ani. Asta va face ocol planetei
12
8
daca dl Basescu ar trebui sa se retraga din politica, din punctul unora de vedere, dedec ca peste 80% din parlamentari ar trebui sa se retraga din politica. Categoric, multi isi doresc acest lucru din simplul fapt ca sunt nimicuri fata de dl presedinte si aici ma refer la realizari si inainte de 89 si acum. Cati muncitori necalificati s-au trezit peste noapte detinatori de doctorate , fara a vea macar BAC-ul luat?
16
17
Ca fost Presedinte este o rusine pentru ROMANIA .
17
15
Din 2012 de la referendumul ala ciudat trebuia sa se retraga. Dar a folosit cuiva si a fost mentinut.
14
9
Nechezol fiind inlocuitorul cafelei...Nechezol egal muianos johannis
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108