REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Crima de la Padina: imaginile care răstoarnă tot cazul. Cum ar fi început conflictul

Crima de la Padina: imaginile care răstoarnă tot cazul. Cum ar fi început conflictul

Victor ROTARU 17 martie 2024 | 11:51 3359

Au apărut imagini noi din noaptea crimei de la Padina, iar acestea ar putea răsturna ceea ce se știa până acum despre cazul morții lui Sorin Anghel.

Crima de la Padina: imaginile care rastoarna tot cazul. Cum ar fi inceput conflictul

unul dintre suspecții în cazul crimei de la Padina

Apar dovezi noi în cazul crimei de la hotelul din Padina, în timpul unei petreceri cu vedete. Imaginile date azi publicității spun o altă poveste despre incidentul care a avut loc în luna februarie.

Ce încearcă să demonstreze avocatul fraților Fabian cu această înregistrare
Mai exact, filmările vin în sprijinul teoriei că nu frații Fabian au pornit conflictul cu victima, ci bărbatul de 41 de ani a fost cel care ar fi atacat primul.

“În primul rând o să vedeţi că aceste imagini debutează cu momentul în care clientul meu Marin Laurenţiu, unul din cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, este lovit de către partea vătămată. Acesta e momentul declanșator al încăierării care urmează”, spune avocatul Andrei Necea, pentru Antena 3 CNN. Întreaga filmare care surprinde momentul presupusei agresiuni asupra unuia din frații Fabian o puteți vedea aici.

Apărătorul fraților Fabian susține că acesta este ”partea cea mai importantă”, respectiv momentul în care Anghel merge în spatele barului fără ca cineva să-l urmărească și sparge două sticle. În acest timp, soția lui încearcă să-l oprească, însă nu reușește.

Ipoteza apărării în cazul crimei de la Padina: agresorii s-au apărat

În ciuda faptului că imaginile nu sunt de o calitate foarte bună, avocatul susține că acestea reprezintă un indiciu important care să conducă la ideea că Sandu Anghel ar fi intenționat să-i atace pe frații Fabian cu o sticlă, iar aceștia au acționat pentru ase apăra.

”Întrebarea noastră legitimă este de ce cineva care a lovit anterior, neurmărit de cineva, nu era în pericol sparge două sticle. Faptul că le-a spart în opinia noastră înseamnă că a încercat să ucidă ulterior. Coroborat cu rănile pe care le-a suferit Laurenţiu ulterior în interior veţi înțelege că nu doar a spart acea sticlă, ci şi a folosit-o (…).

După ce este lovit Marin Laurențiu iese afară, îşi caută telefonul pierdut, după care iese şi fratele său Marin Luis cu care discută. Acum în interior ei observă cum celălalt frate al alor, Marin George Armando, a fost lovit de mai multe ori cu pumnul şi strangulat”, a mai spus avocatul.

Soția lui Sandu Anghel spune că partenerul ei l-a lovit pe unul din frați

La scurtă vreme după crima de la Padina, soția lui Anghel a dezvăluit că scandalul a început după ce soțul său a observat că frații Fabian au venit în apropierea femeii, care dansa pe un scaun.

Victima l-ar fi lovit pe unul dintre agresori cu pumnul, după care aceștia au sărit pe Anghel, care s-a refugiat în spatele barului și ar fi spart o sticlă. Până la urmă, victima a fost urmărită până în parcare, acolo unde a fost înjunghiată mortal, potrivit fanatik.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moooe fmmmt de avocat
6
1
Si ce este deosebit fatza de prima zi cand s-a vazut cum cel ce urma sa fie ucis fugea cu tzigani dupa el dupa care criminali l-au prins si i-au luat viatza,ca in restaurat viitoarea victima i-a dat un pumn unuia dintre criminali ?,adica fapta asta justifica crima ?,pai sunt mii de oameni care la nervi se mai bat uni cu altzi,voi va datzi seama unde s-ar ajunge daca toate bataile s-ar termina cu o crima ?,pai nici in vestul salbatic nu a fost asha ceva mai nebunilor care le luatzi apararea criminalilor folosind argumentul asta.
11
2
Si ciorile poarta de obicei sabii si cutite cu ei ca sa se apere in caz de-i ataca cineva, nu-i asa? Iar marmota invelea ciocolata in staniol.
15
0
Dacă primești un pumn trebuie sa îl omori?.Ii dai tot un pumn nu o maceta in gat sa ii ei aerul definitiv
15
1
Se vede clar cum spar sticlele da, deci a cautat-o. Cine scoate suriu de suriu v-a pieri. Eu am avut multe scandaluri dar cu sticle sparte in halul asta numai un nebun delegat sare. Care sunteti smardoi stiti despre ce vorbesc. Cand iti da cu sticla in fata poti sa orbesti pe viata. Care latri mai jos si esti javra nu contezi esti un nimeni…
4
9
Escu, Riscu, Relu, Lake! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
3
5
se ia o baragladina de mine pot s-o omor ???
10
1
Ce se întâmplă în ograda sa?.Te duci sa te recreezi și ajungi in palton de 4 scânduri.El promovează interlopii,peștii și magraonii?.Magraonii pușcărie pe viață !
13
1
Cat a rwcuperat statul roman din prejudiciul creat de Pacuraru?
9
1
Crima se pedepsește conform legii. La săpun!
22
0
Iauzi domnule, gipsanoizii astia se erijeaza in victime ! Firati ai naibii de nespalati !
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272