REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Crimă pasională la Corbu: şi-a omorât soţia în casa amantului şi apoi s-a spânzurat

Crimă pasională la Corbu: şi-a omorât soţia în casa amantului şi apoi s-a spânzurat

Replica API 10 februarie 2014 | 00:00 538

Moarte suspectă la Corbu! O femeie a fost găsită moartă în casă, iar soţul a fost găsit spânzurat în curte. Mai exact, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei locuinţei din Corbu a fost găsit spânzurat Ion Spiridon de 42 de ani, iar în aceeaşi locuinţă a fost găsită decedată soţia acestuia, Gheorghiţa Spiridon. Din primele cercetări a reieşit faptul că cei doi erau despărţiţi de aproximativ trei săptămâni, femeia locuind la concubinul său, Nelu Velea, unde au fost găsite cadavrele.

De asemenea, menţionăm că femeia se afla în casă, căzută la pământ, cu bluza de la pijama descheiată. Un vecin a menţionat că a văzut teribilele scene, victima fiind înjunghiată în zona gâtului, însă anchetatorii au menţionat că era bătută rău şi că soţul ei ar fi strâns-o de gât. Din primele informaţii s-a conturat ipoteza cum că fostul soţ ar fi omorât-o, după care s-a spânzurat. Vecinii spun că au mai fost despărţiţi, dar şi faptul că aveau o familie înstărită. "Aveau stâna lor de oi, doi copii....Anul trecut au fost plecaţi în Spania", au spus vecinii. O femeie a declarat că mama Gheorghiţei a fost văzută azi dimineaţă, la ora 09.00, plângând pe stradă. "Zicea că: "Fata mea e moartă, e tăiată la gât! A omorât-o Ion"", a declarat vecina Florica. Tot ea a mai spus că aceasta "şi-a mai pierdut şi băiatul într-un accident rutier pe Pod de la Năvodari". "Săraca femeie", a continuat Florica. Menţionăm faptul că trupul neînsufleţit al lui Ion Spiridon a fost găsit în faţa casei, atârnat de o boltă de viţă de vie, descoperirea fiind făcută de către concubinul femeii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108