REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Unui constănțean i-a fost tăiat gâtul, în somn!

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Unui constănțean i-a fost tăiat gâtul, în somn!

Replica API 10 martie 2018 | 13:29 477

Victima este constănțeanul Gheorghe Șuță, de 36 de ani. Bărbatul, căsătorit din 2015, era așteptat acasă de soție și fiul. El se afla în Italia, de câțiva ani, unde muncea pe șantierul naval aparținând Grupului Fincantieri. De altfel, se pare că neînțelegerile de la locul de muncă cu un coleg, tot român, i-ar fi adus sfârșitul. Potrivit Radio Bcs, în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 4,30, agresorul, Georgian Ionuț Bejenaru, de 28 de ani, pe care victima îl ajutase, primindu-l în apartament cu el și cu un alt român, a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul, în somn, victimei. Potrivit sursei citate, criminalul era de câteva săptămâni în Italia, iar pentru a-l ajuta, constănțeanul i-a oferit camera sa, el spunând că poate să doarmă pe canapea pentru o perioadă. Într-un final, au căzut de acord să împartă împreună un pat dublu.

La locul de muncă, victima era un fel de supervizor al criminalului, de unde și neînțelegerile. Martor la incident a fost cumnatul criminalului, un bărbat de 41 de ani, care a intervenit imediat ce a auzit zgomote, el dormind într-o altă cameră.

Cuțitul folosit a fost găsit de carabinieri pe balconul apartamentului, unde a ajuns când martorul a intervenit pentru a-l opri pe criminal din a mai înjunghia victima.

Citește și:

CRIMĂ ȘOCANTĂ! Ce le-a spus criminalul carabinierilor, după ce a tăiat gâtul unui constănțean, în somn!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa putrezeasca in puscarie criminalul conform legilor italiei. Asta a fost crima cu premeditare, criminalul a asteptat ca victima sa doarma. Un criminal jegos care o sa moara in puscarie!
0
0
Condoleante familiei !i iar voi ce faceti comentarii fara nici o legattura cu acest articol sa va fie rusine , putin respect pt durerea unor oamenii,stati lin va rog
2
0
romani....pffff....pui o vorba buna sa-i ia la munca si cand au ocazia incearca sa ti-o puna-n cur... sau aduc oameni din tara si incearca sa profite de pe urma lor... are grija CEL de sus
2
0
Dumnezeu sa-l ierte, era un om minunat, unsuflet mare.A ajutat toata viata oamenii din jurul lui. Dumnezeu a mai luat un inger alaturi de el in ceruri. Condoleante familiei greu incercate.
2
0
cumva este fiul sau ruda ca doamna dr int reumat suta maria de spit jud CTA
1
0
Asa sunt toti moldovenii spurcati.Nu scrupule.Am luat si eu unul in Anglia...apoi mi a spart USA si mi a luat tot....Fugiti de moldoveni alcoolici si moldovence curve si nniste care isi abandoneaza copiii
5
8
Dumnezeu sa-l ierte ! Gica a fost un baiat bun !
13
1
Il ia pe moldoveanul care si- a lasat galosii plini de noroi la susea ,si cu gura care ii putea de foame sa il ajute si bestia ii taie gitul . La vremurile astea nu trebuie sa mai ai confidente si priatenii cu nimeni ca iti musca mina cu care iai dat sa manince . Omenia si bunatatea unora e considerata prostie de unii !
10
23
Opa, sau iritat urechiati, multa muieeeee!
7
24
de unde sti tu ma cocalaru draku ca nu stie tabla inmultiri.
1
11
Ce treaba are diaspora cu un criminal ordinar din cuca macaii care nu stie tabla inmultirii???
25
1
Opa ! Cred ca unul din ei nu a vrut sa stea ! Astia sunt Diaspora tarii ? Si cand vin in permisie in Romania 2-3 saptamani se caca pe ei si se dau smardoi ca sunt mari afaceristi ... Nevestele lor se fut in tara cu militieni , iar daca ei stau mai mult de o luna acasa , ele devin isterice ca sa plece boul la munca afara sa mai produca ceva si ea sa o suga la altii mai vartos ! Bine si adevarul l-a spus ministrul Ioan Rus despre ruptii astia in cur si la propriu si la figurat si despre nevestele lor curve si progeniturile lor derbedei !....
29
25
Mokanei originali. Pacat de tanarul care a trecut in nefiinta
17
39
-Sa o sugi de la Vaslui !
35
19
Agresorul din Vaslui !
20
31

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108