REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cristian Radu, anunţ cu privire la amenajarea parcărilor în Mangalia

Cristian Radu, anunţ cu privire la amenajarea parcărilor în Mangalia

Replica API 9 decembrie 2019 | 01:37 448

În Mangalia, continuă lucrările la amenajarea parcărilor de reședință, în mai multe zone ale orașului, anunţă primarul Mangaliei, Cristian Radu. Edilul mai transmite, în acest context: "Sub unele garaje am găsit adevărate buncăre, pe care trebuie să le astupăm pentru a aduce terenul la starea inițială, astfel încât să putem face locurile de parcare. Vă țin la curent cu evoluția proiectului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mangalia, padurea Comorova, acum in momentul asta se defriseaza padurea si se construiesc vile! Cum draku de au obtinut astia avize sa taie padurea!? Cum de au obtinut locul!? ce retrocedare s-a facut !? Primarul Radu Cristian iar nu vede, n-aude!!! Tot la Mangalia au construit HOTII direct pe nisipul plajii, hoteluri, restaurante..Cum asa domn prim!? Cum ai dat avize ca nu-i voie pe plaje si-asa este neancapatoiare in sezonul estival! Plus ca plaja, statiunile de pe intreg litoralul, sunt OBIECTIVE TURISTICE DE INTERES NATIONAL! DNA nu se sesizeaza?
2
0
Muie la Tov. Primar.Atat despre parcarile cu buncare antiatomice.Ptr. locurile de joaca luati legatura cu niste pedofili de bine ca asta e viitorul.
1
1
Domnule primar, va rugam nu uitati de spatiile de joaca pentru copii. Este mare nevoie de asa ceva. Mai amenajati cateva!! Unele sigure . nu astea unde copii se pot lovi, taia, etc
2
0
Domnule primar ce ati facut pana acuma e o treaba formidabila Dar pe str. Albatros spate bl. G1 mai sunt 4 garaje si o mizerie de nedescris .Scapatine de ele.
5
3
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje pe Bld Callatis, in spatele blocurilor MG 29 si 31!!. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108