REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cristian Radu îl invită pe Georgescu, de la Limanu, dacă are curaj, să candideze la Mangalia

Cristian Radu îl invită pe Georgescu, de la Limanu, dacă are curaj, să candideze la Mangalia

Mirela PASCAL 27 martie 2024 | 00:00 6094

În ultima perioadă, s-a discutat tot mai mult despre cine ar putea fi candidații la Primăria Mangalia. Fiecare partid și-a făcut propriile strategii, a calculat și a analizat pentru ca, în final, să arunce în curse candidatul cel mai potrivit. Bătălia se dă, clar, între PSD și PNL... iar dacă din partea liberalilor este clar că va candida primarul în funcție, Cristian Radu, la PSD încă nu s-a anunțat oficial, deși se zvonește că ar fi Paul Foleanu. Însă zvonurile au fost îndreptate și către Daniel Georgescu, primarul din Limanu. De altfel, în cel mai recent interviu acordat ziarului Replica, Georgescu a declarat că primarul Radu nu este de nebătut și că e posibil să avem cu toții o mare surpriză. Iată că replica lui Cristian Radu nu a întârziat să apară.

Cristian Radu il invita pe Georgescu, de la Limanu, daca are curaj, sa candideze la Mangalia

Recent, Daniel Georgescu, primarul din Limanu și prim-vicepreședinte PSD, declara, într-un interviu acordat ziarului Replica că „deși toată lumea crede că actualul primar (n. red. de la Mangalia, Cristian Radu) e de nebătut, s-ar putea să aveți o surpriză. Este posibil orice“. Întrebat dacă va candida la Mangalia, primarul nu și-a exprimat opțiunea, încă.

Cristian Radu il invita pe Georgescu, de la Limanu, daca are curaj, sa candideze la Mangalia Daniel Georgescu

Radu: Îl invit să intre în competiția electorală într-unul dintre marile municipii ale județului Constanța

Cum era de așteptat, replica lui Cristian Radu nu a întârziat să apară și-l provoacă pe Georgescu la o luptă între „bărbați politici“. Îi cere să candideze pentru primăria Mangalia. „Dacă are curaj electoral și se consideră un competitor serios, îl invit pe domnul prim-vicepreședinte al PSD Constanța să candideze la Mangalia. Din moment ce este așa sigur că Mangalia are un primar ușor de bătut, sunt convins că poate trece, la fel de ușor, de la declarații politice la fapte de bărbați politici și să intre în competiția electorală într-unul dintre marile municipii ale județului Constanța. Altfel, ar fi mai potrivit să lăsăm pe scena principală a politicii pe acei actori care știu să-și asume o responsabilitate”, a declarat Cristian Radu.

Cristian Radu il invita pe Georgescu, de la Limanu, daca are curaj, sa candideze la Mangalia Cristian Radu

Acestea fiind spuse, așteptăm să vedem care va fi următoarea mișcare a lui Daniel Georgescu și dacă va răspunde afirmativ provocării lansate de Cristian Radu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108