REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

Cristian Tudor Popescu, jurnalist:

Replica API 12 decembrie 2018 | 00:00 365

"Mai e cineva care contribuie la discreditarea justiţiei în această ţară şi la anularea ei ca putere. Asta conteaza cel mai mult - respectul justiţiei. Doamna Carmen Iohannis. Nu se prezintă ca martor, nici măcar nu e inculpată, suspectă, pentru a lămuri nişte lucruri într-un proces în care e implicat şi soţul ei. Mai întâi a venit cu un pretext absolut ridicol, că e invitată la o cină, e adevărat o cină regală, apoi am înţeles că e răcită. Dimpotrivă, şi dacă era răcită, ar fi trebuit să se burduşească cu Nurofene şi să vină la tribunal. Pentru că e soţia şefului statului şi nu poate să de acest exemplu. Doar infractorii folosesc astfel de metode, tergiversarea"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE cu spuma vesnica la toate JAVRELE HASTAG - PNL-EPRE
2
0
Un pisacios cu aere de burghez si schelet de regalist basit pute a Rusia tot si acum ce sa iti zic...Iohannis,zi ne ma tu MR POLO RALPH Lauren ca nu mai hainele astea iti plac si Sergio Tacchini!Un ten-IZMENe batran care se vrea si ziarist si cinefil.Zici ca i viu!
4
0
Pana acum l-ai pupat in cur pe hotul de case, acum ai priceput si tu ce fel stau lucrurile... Asta e ceea ce unii ca mine spun de mult, dar tu ai ales slugarnicia, sacrificand adevarul... Dar vorba aia: mai bine mai tarziu....
6
2
mai usor ca iti crapa ochi in orbite.
5
2
Discreditarea justitiei se face chiar de catre unii idntre cei din interiorul sistemului de justitie. Ca in toate profesiile,e la fel. Niste medici o dau in gard cu spagi,tot sistemul este discreditat. Niste jandarmi sunt abuzivi,toti jandarmii sunt criticati in masa. Asa e viata,doar ca in profesiile de care depinde viata altora e nevoie totusi de un control minnutios,asa incat sa se elimine cei ce fac rau oamenilor,distrug vieti si destine.
3
0
Te-ai transformat in limbric ! In curul lui dragnea ! Muieeeeee !
5
4
CTP are perfecta dreptate !
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108