REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Crușoveanu: După 4 ani, am reușit să contrabalansăm majoritatea PSD din CJ

Crușoveanu: După 4 ani, am reușit să contrabalansăm majoritatea PSD din CJ

Replica API 13 iulie 2020 | 21:42 1547

Consilierii județeni au ajuns luni la un numitor comun și au votat proiectul privind acordarea unor sume de bani pentru primăriile din județ. Asta, după ce proiectul a foșt retras de pe ordinea de zi a ședinței ce a avut loc săptămâna trecută. Cu această ocazie, consilierul județean PNL, Marian Crușoveanu, a declarat:

Marian Crușoveanu

„Echitate și solidaritate pentru fiecare localitate!

După 4 ani am reușit să contrabalansăm majoritatea PSD din Consiliul Județean. Această contrabalansare a însemnat un mod corect de alocare de fonduri pentru primăriile din județul Constanța.

După lungi dezbateri și jocuri politice ale PSD am reușit să le arătăm cât de important este să înțeleagă că alocarea de fonduri trebuie făcută în mod echitabil, astfel încât să contribuim la dezvoltarea uniformă a județului nostru. Mai mult de 50% din localități sunt mici, sub 3500 de locuitori, iar rolul nostru, ca instituție, este esențial, în sensul că trebuie să venim în sprijinul acestora, pe termen lung.

Împreună cu colegii mei din PNL, ne-am zbătut pentru un principiu, acela ca fiecare localitate din județul nostru să fie susținută într-un mod transparent, corect, fără a se pune o etichetă politică. Stângăciile PSD au însemnat tărăgănarea alocării de fonduri, un joc de imagine care îl va costa în următoarele alegeri. Cu ședința de astăzi, am pus capăt jocurilor mârșave puse în scenă de PSD, astfel că fondurile au fost distribuite, în mod echitabil și solidar, localităților din județul Constanța.

În calitatea noastră de consilieri PNL, am reușit să acordăm fiecărei comunități din județul Constanța importanța cuvenită și să încurajăm principiul că fiecare comunitate are dreptul la dezvoltare, fără a se pune o etichetă politică“.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar atatia postaci ai Tutuiene ? Cam putini, la cat de multe lichele si panarame ai angajat la cjc pe niste salalarii astronomice ! Hai la munca si nu uitati sa va puneti pe masini,telefoane si in frumte abtipildul HT, altfel iar face crize de nervi prostovanul
6
3
Bai Prostoveanu ai o privire tampa si se vede clar ca esti o simpla trompeta. Sa stii ca oamenilor inteligenti li se vede stralucirea in ochi. La tine a palit de la nastere. Mai esti si spanchiu si nespalat.
4
5
Solidaritate zici? Vezi ca ai gresti partidul. Solitaritatea este a stangii, analfabet politic ce esti tu. Echitate zici? Pricipiu care deasemenea este al stangii. Doar ca aveti atatea blaturi si paranghelii cu cei de la PSD de nici nu mai stiti din ce partid faceti parte cand va despartiti. Mai golanule, tu chiar ne crezi prosti? Mars din fata noastra.
4
8
De xe ati vrut sa alocati doar cate 25 000 lei, in localitatile, unde PSD, are primari puternici? Asa ii respectati pe cetatenii din acele localitati?
5
5
Ati ajuns la borcanul cu miere si nu va mai opriti.Nu mai vreti sa plecati.S-a golit borcanul si terbuie sa plecati.Altul nu mai primiti.Ajunge.
7
5
Pai da, ati balansat furatul
5
7
Cine mainestevsi asta frate? Toti necunoscutii ies sa spuna ziua ce viseaza ei noaptea
5
4
Un paduche guraliv .
7
6
La Kogalniceanu 1 mil nu cumva ai lucrari domnu crusoveanu ? Ca nu este localitate mica
7
6
mue PNL ati dat la Valu pt ce....fief de furat bani ....mueeeeeeee
7
6
Te-ai zbatut sa mearga cat mai multi bani la Eforie, unde socra-tu are lucrari cu primaria, zdreanta mincinoasa!
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108