REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Alexandra Stan după „Survivor“

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Alexandra Stan după „Survivor“

Replica API 30 noiembrie 2021 | 15:24 928

„Survivor România 2021” a fost o piatră grea de încercare pentru Alexandra Stan. Cântăreța nu a rezistat decât două luni în competiția din Republica Dominicană. Organismul ei a fost profund afectat, iar artista s-a întors de acolo cu probleme grave de sănătate, scrie click.ro.

Alexandra Stan

Alexandra Stan suferă de tiroidită Hashimoto, iar boala s-a înrăutățit după întoarcerea de la „Survivor România”.

Invitată în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira, Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit despre boala autoimună de care suferă. Alexandra Stan a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune care apare pe fondul stresului și al unei imunități foarte scăzute.

„Eu nu am mai făcut față, în primul rând pentru că aveam niște probleme de sănătate și nu puteam să stau mai mult, dar, chiar și dacă nu aș fi avut, nu aș fi stat, pentru că nu pot cu TV-ul asta. Eu am fost, am văzut despre ce este vorba, și am zis: mulțumesc, niciodată!”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”.

Alexandra Stan, diagnosticată cu tiroidită Hashimoto

Alexandra Stan a participat la ”Survivor” chiar în timpul pandemiei de coronavirus și a riscat enorm, căci boala i s-a agravat. Cântăreața nu mai vrea în ruptul capului să mai participe la emisiuni de acest gen. „Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a mai declarat Alexandra Stan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ales cu GONOCYTA GONOCOCIKA si cu ATensiunea MARITA si cu VANGA OLARYTA
2
0
Sufera la olabie
1
1
Alexandra Stan a fost o prezenta extrem de agreabila la competitia Survivor ! Felicitari Alexandra !
2
3
cred ca acum ii trebuie Vagisan
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920