REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cu cine veţi vota la prezidenţiale în turul 2?

Cu cine veţi vota la prezidenţiale în turul 2?

Replica API 14 noiembrie 2019 | 08:22 273

Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Îmi anulez votul
Nu merg la vot

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viorica Dancila a demostrat in seara asta ca e o doamna. Johanis mai are putin
6
9
ha,ha,ha@ 18.40 te seaca la ficat comentariile mele? Ale mele, ca ale mele dar Dancila v-a indoit cu dezbaterea toata lumea este pe Youtube ,unde este live. Marsh ma, esti un zero barat!
6
3
idiotuleeee, cui gura ma-tii te adresezi bai bou prost? Tembelule, tu faci, cu postarile tale, numai deservicii celor pe care ii sustii cretinuleeee! Nu ai voie sa postezi pana nu iti iei pastilele schizofrenicule!
1
6
Votati si cereti anularea pensiilor speciale. Este o hotie iesita din comun. Suntem furati noi cei care muncim cinstit si iesim la pensie cu o suma derizorie.
11
2
bai prostule ,ia vin-o tu cu o hotarare judecatoreasca sa demonstreze ce spui.Asa zic si eu ca esti mai destept ca Einstein ceea ce nu este cazul !
3
1
eram hotarat 99 la suta ca sa votez cu PSD dar ultima vreme comentarii ca cele de mai jos si unele manipulari grosolane m-au determnat sa iau in calcul neprezentarea SAU ANULAREA VOTULUI
0
10
Ptr.unu.V-ati luat toti de la PSD licente,doctorate,masterate cu bani leprelor!
7
8
pentru astia care o tot faceti proasta pe Dancila ,bai dobitocilor nu mai puneti botul la postarile tendentioase de pe facebook . Femeia are o licenta si un masterat .Lenesul national nici macar nu a fost in stare sa faca un master pe undeva asa ca de luni ca fi un biet profesoras la un liceu, post sa nu uitam blocat de mult timp .
8
4
pentru toti talmbii care il sustin pe neamt, voi nu vedeti ca asta s-a dat ascuns la alegerile astea? nu a vorbit cu nimeni NICI MACAR IN TURUL 1, nu va puneti intrebarea de ce? pentru ca e prost si de cate ori deschide gura mai pierde din sustinatori!! Treziti-va si vedeti realitate pana nu e prea tarziu! Vedeti ca lui isarescu deja i-au dat mana libera, criza o fac ei nu apare din senin!!! acum cres preturile dupa aia inflatia si gata ne-au rezolvat!!!
12
16
PENELISTI,bai boilor Iohannis a fost votat de cei cu maxim scoala generala in proportie de peste 40 la suta.Asta spune multe de ce prosti sunt postacii ciumei galbene. Ok asa ca lasati -o mai moale cu analfabeta Dancila,mai ales ca i-a aparut si diploma de absolvire a facultatii unde are nota 9 asa ca MUIE PNL !MUIE CIUMA GALBENA!MUIE IOHANNIS !
15
15
moarte celor care nu au votat referendumul cu casatoriile intre persoane de acelasi sex!!! copiii lor sa fie fututi in curtea cimitirului de poponari !!!
7
17
Muie psd!!!! Muie Vuvulica Zapacila!!!! Doar cretinii si idiotii notorii pot vota cu psd-ul!!!
17
15
baei!Ce mobilizare baei pe postacii pzd, sau prostacii ca-i tot aia!Ba prostilor, voua chiar nu v-a explicat nimeni ca oricat v-ar "mobiliza" sefii vostri dancilezi, nu poti sa negi EVIDENTA!Ba boilor,sa va fie clar,numarul romanilor cu un IQ mai mare decat al vacii din Videle, este MULT, DA' MULT MAI MARE decat al vostru, al monstrilor bolsevismului si al ciumei rosii! Sunteti pe cale de dispatitie, cu lideri in puscarie sau atat de prosti-proasta incat nu se poate ridica la nivelul unui copil de 8-9 ani!Alegerile parlamentare o sa fie LOVITURA DE GRATIE ptr voi, jigodii tembele!Sunteti morti
18
13
Ai semnat Viorico la Bruxelles si te ai plans de lovitura de stat!AI SEMNAT PE ACTE OFICIALE VITA MEA DRAGA INCALTATA IN LOUBOUTIN!Te ai dus pe derdelus ca nu citesti ce semnezi!TE AI PLANS IN EUROPA CA ROMANIA E ATACATA SI AI SEMNAT!TE AI DUS PROASTA SATULUI,vezi daca nu citesti ce semnezi?
17
18
Sigur Dancila va fi viitorul Presedinte al Romaniei, si daca asa cum a demonstrat ca se poate schimba si se va inconjura de consilieri priceputi va fi un foarte bun si ROMAN Presedinte al Romaniei.
19
21
viorica forever!
20
20
Cu d-ul Klaus Iohannis ! O, Doamne.... Este mare DIFERENTA, din toate punctele de vedere, intre veorica, mititica, tuta de videle si d-ul Iohannis. Da! Daa...
24
24
@15 40 ,bai da prost te-a fatat ma-ta, stalinistule!Esti luat la misto de toti si tu ne prinzi ,boul baltii.Hai sa-ti dau mai usor: poate 50 la suta ma urasti dar suta la suta nu ma intereseza parerea ta Hai treci sa-ti mai dau o muie cu cacat si cati mai stau la coada sa ti-o traga!Hai ca la doctor ,fii baiat bun deschide gura si spune aaaaaaa. . !
7
9
tot aici postezi?Nu te baga astia ai tai in seama?Ai rezolvat husarii zburatori,ai rezolvat pana si caii lor ,peneleprele, useristii acum ai trecut la supt coceanul pesedist ,bai suntem multi!Nesatulule,venin valuri ,valuri sa te muim si cu cacat sa te invelim poate te saturi totusi!
5
6
si manipulatorule bolsevic ! Tu fiind mai fragil am mila de tine si-ti indes cacatul in gat mai usor decat o fac la pesedei notorii ! Dar daca stau si ma gandesc mai bine iti indes si tie la fel ca la toti prostii pesedei cacatul in gat cu multa dinamica si forta ! Ca sa mai simti si tu ceva de la viata !!!
10
11
Dintre PROSTUL RAUTACIOS si PROASTA CUMSECADE, o aleg pe PROASTA. Pentru ca daca esti prost, nu e vina ta. Dar daca esti si rau, e cu totul altceva. Muie Fagadau!
22
14
Cand ai stat 5 ani presedinte si nu ti-ai ameliorat situatia prin exercitiu ca sa poti avea discurs si abilitati oaratorice, ori esti prost ori esti retardat! Exemplu presedintele iohanis! Cand vrei sa mai stai inca 5 ani si majoritatea te voteaza, toti sunt ca tine!!!!
21
13
@12 24 mi se rupe de sondajul de mai sus PSD ul are 38 la suta si voi toata dreapta aveti abia 54 de procente In concluzie esti consecvent ca un bou si prea dobitoc sa- ti explic ce si cum Si chiar daca ficusul mai sta 5 ani ce o sa fie pentru tine ?O sa te plateasca cineva mai mult si pe mine mai putin ?Tu o pensie mai mare si eu nu?Ma da cineva afara din tara? Tot dobitoc o sa ramai !
12
15
sper ca nu! Dar, profilactic, ar trebui sa se creeze un vaccin impotriva ciumei rosii! Disperarea postacilor dancilezi ii face sa ignore orice EVIDENTA! Baaaa, tampitilor, voi chiar atat de prosti sunteti de nu intelegeti un lucru atat de evident ca romanii si Romania nu va mai suporta? Nici voi nu va mai suportati! Doar senilitatea si scleroza creierului va impiedica sa intelegeti acest lucru. Uitati-va si voi mai sus la rezultatul constant al sondajului si rugati o ruda, care are macar 4 clase, sa va explice, cu rabdare, ce inseamna, si sa va repete pana intelegeti!
18
15
fara corul hotilor bocitori format din Orban Catu aia de la munca . Fara nesimtitul ,arogantul ala care se pisha pe deciziile CCR ,pe Constitutia Romaniei .Fara fricosii aia care fug cu chilotii in vine de o dezbatere reala!Acum pe langa Iohannis fuge si Catu si Orban .Pai bai mincinosilor cum ramane cu cotabilitatea paralela ? Veniti mai jegurilor cu probe si documente ca va da prietenul vostru de pe aici cacatul la lins si muie cu cacat !
23
25
Fara analfabeta Dancila !!
32
30
Fratilor romani. Familia mea si copii mei vor o viata mai buna.Si stiu sigur ca jidanul Johanis vrea sa omoare familia romaneasca
30
40
Noi suntem romani si trebuie sa votam romani. Nu nemti, evrei, arabi sau ce morti ma mii lor sunt. Ce dracu ne am tampit de tot? Votam romani si punct
27
38
Cu cine sa votezi? ---cu unul care vrea saelimine o parte din popor adica psdisti ?---cum sa-i elimine ? Sa-i arunce in mare sau prin gazare ?---idei de cunoscut fost dictator
27
20
De cay cu unul care ne vinde tara mai bine cu una care nu stie limba romana.
25
23
Va da sasu muie cum va da din 2014 ... doar nu credeti ca o Analfabeta o sa ajunga sef de stat!
34
25
Nu va mai enervati, ca tot Iohannis iese.
35
28
pentru ala care tot ia muie de la pesedisti @ 1500 ,sunt o persoana mai fragila si imediat mi se rupe de comentariile tale sau ale alora contra pesede !
24
19
au iesit la postat toate slugile lui felix inecpand de la Fagadau si termind la nicu rosu, e panica babaetz, ajungeti la puscarie asa de tineri?
28
24
Sa va dau taragotu prin gura de nu ma votati sa vedeti ce muie veti primi de la noi pnl ...va asteptam la vot cat mai multi gugulani
17
24
intrebare ce nu-si are rostul- categoric, orice om cu capul pe umeri, voteaza Iohannis. Analfabeta bucatareasa, care nu cunoaste lb romana, care este o nulitate acarei cunostinte generale nu se ridica la nivelul unui licean, impinsa fortat de baronii hoti si borfasi, de curva firea care este cea mai periculoasa persoana in activitate- aceti anlfabeti care se caca unul pe altul la comanda- vor , in continuare sa ne subjuge. La puscarie , haita completa
31
30
Iohannis a avut 5 ani sa ma impresioneze cu prestatia lui. Din nefericire, a si reusit. Mi-a inselat asteptarile big time. Mai rau, m-a convins ca e doar un prost rautacios. DINTRE UN PROST RAUTACIOS SI O PROASTA EMOTIVA....imi voi calca pe suflet - futute-n gura fagadau - si voi VOTA DANCILA.
35
27
in primul tur si iohanis a votat-o pe viorica, sa fie sigur ca scapa de barna!!!
27
16
iar ai aparut ? Iti era dor sa-mi lingi cacatul pesedist muist analfabet ca veorica !!! La toti pesedeii inclusiv idiotului de observator multa muie cu mult cacat !!!
15
31
spune ca un om care nu are discurs si abilitati oratorice care sa-i exprime GANDIREA, isi poate ameliora situatia prin exercitiu, de exemplu Presedintele Iohannis. Dar un om care este prost din nastere, nu are nici macar o bruma de educatie si este crescut la coada vacii, nu are absolut nicio sansa sa se faca bine, adica cel care se naste prost, prost moare! De exemplu, veorica!
24
21
Din comentariile anterioare se vede clar nivelul votantilor lui Iohannis -vezi comentariile de la 10.22, 11.38, 12.50. Din pacate nu este vorba doar de comentariile la acest articol ci eituatia este generalizata. asta spune multe despre cine vrem sa ne conduca in urmatorii 5 ani.
28
9
Decat un sas dirijat de oculte impotriva romanilor mai bine Dancila
32
25
veorica nu este singura . Daca veorica are 33 % asta spune ca tara asta se vindeca greu . Ce poti sa mai spui , ce sa le ceri tembelilor care au votat si inca mai vor sa voteze veorici . Fereasca Dumnezeu . Pacat ca este locuita Romania .
26
30
Bravo papagalii mei sa ma sugeti la dna pula pana va vine rau.Oricum votul vostru nu conteaza ca sunt pus presedinte de servicii,m.u.e si alte foruri internationale.
22
32
Votati cu Vio. Asa cum s-a stabilit in forurile superioare ale partidului chiar daca e proasta este proasta noastra si sa nu uitam dictonul comunist fie prostul cat de prost mintea vine de pe post.
16
29
mai dobitoc de la 10 22 ia mars si mai cauta pe internet .Chiar asa prostalau esti bai vita ?Dancila a stat 9 ani la Bruxelles vezi ca a incasat peste 1milion de euro . Chiar crezi ca ne prostesti cu postarea ta bhasinoasa? Pute ca tine !mai bine vezi de hotul de Barna de penalul Iohannis cu cele 6 case furate , de Orban somerul .Hai ia vant de pe aici !
30
28
cu hitleristi nazisti nu votez nici odata..un venetic .
35
36
Pulicica replica.
11
9
Numai ceasuri de la Cartier poate sa poarte analfabeta?Suntem cu ochii pe voi,ceas de la Cartier ii trebuia ca in rest le stie pe toate,batuta tarfa de Videle cu el peste fata pana isi aduce aminte cat a costat si de unde il are ...erai o saraca in prima zi cand te a prezentat mustaciosul puscarias chiar daca ai stat la Bruxelles...iti ramasese Videle in parfumul ieftin pe care il purtai...cateva luni de prim-ministereasa si gata ti ai luat Cartier ,Chanel ati de bani? tot niste parveniti sunteti voi astia chiar daca ati intrat la Fendi in magazin,se vede ca sunteti impostori
35
30
Nici el nu-i mai destept ---d-asta nu vorbeste ca n-are ce vorbi nici fizica n-o mai stie
29
34
Chiar asa de stupid poate fi poporul Roman, ca sa voteze cu proasta .Nici colegii de partid nu o vor.
40
33

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108