REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cu hârtii de la ANAF cum că n-are datorii, s-a trezit cu POPRIRE pe cont pentru o... 'regularizare'!

Cu hârtii de la ANAF cum că n-are datorii, s-a trezit cu POPRIRE pe cont pentru o... 'regularizare'!

Replica API 14 mai 2018 | 00:32 542

Goana nebună după colectarea taxelor şi impozitelor continuă, iar constănţenii se simt tot mai nedreptăţiţi, hăituiţi, furaţi! Mii de constănțeni s-au trezit, în urmă cu o lună-două că au conturile bancare blocate de către ANAF. Oamenii au primit înştiinţări privind datoriile pe care le-ar avea… de acum 5 ani, în urma unor regularizări! Numai că nimeni nu a fost somat până acum să achite ceva! “Nici anul trecut, nici acum doi ani nu mi-a transmis ANAF că am datorii. După atâta amar de vreme m-a trezit direct cu contul blocat”, a relatat un constănţean. Şi nu este caz singular, sunt mii de oameni în această situaţie! “M-am trezit cu poprire pe cont pentru un CAS neplătit din 2013 în condiţiile în care între 2013-2018 am făcut 2 tranzacții imobiliare cu hârtie de la ei cum că nu am nici o datorie. Pe chitanță scrie Regularizări... atât. Nu anul, nu nimic... În situația mea sunt mulți oameni nemulțumiți care în fiecare an se trezesc cu ceva de plată scos din burtă”, a mai relatat constănţeanul.

De precizat că ANAF Constanţa nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Ar fi interesant de aflat cum au fost emise documente prin care se arată că respectivul constănţean nu are datorii, iar ulterior să îi fie blocat contul pentru datorii!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sotului meu i-a pus poprire pe salariu, zic ei pt o datorie la sanaTATE DIN 2002, a facut doua sesizari si nu a primit niciun raspuns si hop poprire pe salariu, isi fac rau de tot de cap acesti nenorociti care nu au bani la buget, sun mai rau decat camatarii.
2
1
ANAF ???? Cu functionari care nu stiu sa foloseasca sistemeul informatic aplicatia functionarii slab pregatiti nu fac cursuri nu le explica cum se lucreaza cu aplicatia ...de ce toate acestea pentru ca nu sunt angajati profesonisti persoane cu experienta ..iar functiile de sefi sunt politice ...ce sa stie un politician chiar daca are ceva studii ...e; stie ca trebuie sa aduca bani . Stau persoane de toate categoriile la ghisee cu adrese, popriri, sau alte instiintari care nici functionarii publici nu stiu sa le rezolve ...DEZASTRU
2
1
Putini oameni care au prea multe sarcini. Sisteme informatice de doi lei, cumparate cu sute de mii de euro pe hartie. Echipamente vechi, cum ar fi imprimante matriceale din 1900-toamna. Angajati slab pregatiti. Solutii informatice ieftine - de ce sa dai vreo 2-3 click-uri cand poti sa o arzi in interfata DOS si sa tastezi chestii recurente si care nu sunt variabile? - vezi posta romana. Pana si paginile web ale institutiilor statului arata si se comporta incedibil de ieftin. Te uiti pe factura, si te ia de cap. Cumparai si intretineai 100 de main-frame-uri cu banii dati pe un portal de rahat.
10
0
Acum vreo 15 ani m-am trezit in cutia postala cu o trimitere in judecata ca nu mi-as fi platit taxele. M-am dus cu copii xerox la ANAF-ul de pe Tulcei si m-a vazut asteptand un sef de acolo. Nu il stiam si nu il stiu decat la nivel de Buna ziua. M-a intrebat ce fac la coada celor dati in judecata, i-am aratat actele, mi le-a cerut pentru cateva minute, a intrat intr-un birou din care se auzea cam tot ce vorbeau, l-a sunat pe un functionar care a sosit alergand si apoi i-a tras un perdaf de radea toata lumea pe hol. Imbecilule, pui oamenii cinstiti pe drumuri, vrei sa moara de inima
12
0
Ce face ANAF acum este furt cu complicitatea guvernantilor. Pentru instituirea popririlor, bancile iau comision. Pentru ridicarea popririi, bancile iau comision. Chiar daca dovedesti ca poprirea a fost din greseala ANAF, banca tot iti retine comisionul ! Astfel banca ia niste bani, din care o parte se duce la stat. Deci ? Ati vazut vreo ancheta pe tema asta ? Televiziunile bat moneda pe pariul lui Dragnea cu un sofer de taxi ...Subiect de importanta nationala !
19
3
NENEA A FACUT 2 TRANZACTII IMOBILIARE DAR CERTIFICATELE FISCALE NU SUNT DE LA ANAF CI DE LA SERICIUL PUBLIC DE TAXE SI IMPOZITE LOCALE... ORICUM ASTIA DE LA ANAF SUNT NISTE CRETINI!
9
1
angajatii anaf nu au pregatire in domeniu, unii de-abia stiu sa foloseasca calculatorul !!!!
14
1
Au ajuns oileeeeere sa ne capusese
9
2
Un sistem prost facut , prost manageriat , incompetent , sunt 3 milioane de popriri ? 3 milioane de procese in instanta ar trebui futu-i in gura de cretini
15
1
ANAF sluga mafiei PSD-Liviu Dragnea
14
3
Sunt peste 3 milioane de popriri
14
4
Moarte slugilor semianalfabete ANAF !
28
1
pai de undeva trebuie sa fure si pesedeii.
26
2
ANAF o mizerie
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108