REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cu un primar iubitor de petreceri, nici nu e de mirare că drumurile din Murfatlar sunt ca după bombardament!

Cu un primar iubitor de petreceri, nici nu e de mirare că drumurile din Murfatlar sunt ca după bombardament!

Replica API 22 septembrie 2014 | 01:28 329

Reproşuri pentru Saghiu, de la agenţii economici din oraş:

Reproşuri pentru Saghiu, de la agenţii economici din oraş:

Localitatea Murfatlar are statut de oraş şi, cu toate acestea, investitorii din zonă susţin că administraţia locală nu face nici un efort pentru încurajarea agenţilor economici, deşi dispune de un buget anual de 18, 2 milioane de lei, adică circa 4,2 milioane de euro. „A dat faliment o mare societate din zonă, mai suntem câţiva agenţi economici care contribuim considerabil la bugetul local, dar înapoi nu vedem nimic”, ne-a relatat administratorul unei firme, iar dovada stă în zona industrială, acolo unde drumul arată ca după bombardament. „Ni se strică maşinile în zonă, iar noi chiar circulăm. Dar, de, banii de la bugetul local merg la petreceri şi distracţii”, adaugă agentul economic, iar un indiciu care întăreşte convingerea că primarul, Valentin Saghiu, este mare iubitor de petreceri a fost oferit chiar acum o săptămână, când edilul se afla la crama din oraş, la o aniversare. S-a aflat despre petrecerea privată la care se afla primarul odată cu un incident mai puţin plăcut: mai multe persoane dubioase au descins la cramă, au tăiat cauciucurile maşinii edilului şi s-au făcut nevăzute! S-a speculat că la mijloc este vorba despre o răzbunare, a unei persoane dintr-o localitate învecinată, însă momentan se fac cercetări pentru stabilirea făptaşilor şi tragerea lor la răspundere.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde ai facut si tu poze , mai bine taceai
0
0
Stiti numai sa vorbit , vedeti-va de mucii de la nas si dupa discutati . Sunte-ti buni numai sa va dati cu parerea dar nimic altceva !!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108