REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CUM a ajuns MIHNEA, BĂIATUL lui Adrian NĂSTASE, DATOR la COCA COLA!

CUM a ajuns MIHNEA, BĂIATUL lui Adrian NĂSTASE, DATOR la COCA COLA!

Replica API 1 decembrie 2021 | 00:36 9856

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, și soția sa Corina, au ridicat, în vara acestui an, un camping modern la Corbu. Cuplul a înființat, anul trecut, trei firme în baza cărora funcționează afacerea, cu speranța că vor veni cu ceva nou, altceva față de ce s-a văzut până acum pe litoral. Iată, însă, că nici bine nu au pus bazele afacerii, că ai lor colaboratori deja au început să le bată la ușă, pentru neplata datoriilor.

Mihnea Năstase și constănțeanca Corina Corolevschi sunt parteneri, și în viața privată, și în afaceri. Anul trecut și-au deschis trei firme, Wild Beach Camping Corbu SRL, Wild Beach Resort Corbu SRL, în baza cărora funcționează campingul de la Corbu, pe care l-au inaugurat în vara acestui an. Nu știm cât le-a îngroșat veniturile afacerea de la malul mării, cert este că au ”uitat” să-și plătească colaboratorii.

campingul de la Corbu

Motiv pentru care i-au ”cărat” la instanță. Pe 2 noiembrie, SC Coca Cola HBC România SRL a introdus, la instanța Judecătoria Sectorului 4, împotriva SC Wild Beach SRL, o cerere de valoare în vederea recuperării unei creanţe, care nu depășește suma de 10.000 lei, şi care a rezultat dintr-un contract civil încheiat cu firma soților Năstase.

VIDEO:

Mihnea Năstase și-a suspendat firma de consultanță

Pe de altă parte, Mihnea Năstase are probleme și cu firma sa de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării, Alp Strategy & Consulting SRL, înființată în 2019. Mihnea Năstase a întrerupt, temporar activitatea. Anul trecut, societatea a avut cifra de afaceri de 94 000 lei, profit de 78 997 lei și datorii de 1 407 lei.

Corina Corolevschi și Mihnea sunt împreună de câțiva ani buni, iar în septembrie s-au căsătorit. Corina este fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, provine dintr-o familie înstărită din Constanța, fiind fiica lui Constantin Corolevschi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. Din campioană a ajuns asistent în Parlamentul European. Cei doi tineri au o viață decupată din revistele de lux: vacanțe scumpe, haine de firmă, bijuterii exclusiviste.

Corina și Constantin Corolevschi

Mihnea Năstase este consilier politic la Delegația Socialistă din Parlamentul European.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Posibil sa fie viitor prim ministru.
1
1
ca tac-su care ne-a vandut strainilor!
3
0
10 000 reprezinta banii de buzunar cand se duc dupa paine ,nu au facut-o intentionat, nu au platit din obisnuita....asa au fost invatati de mici !
12
0
parca nu se construia in rezervatia delta dunarii dar daca ai oua si le mai si numeri se poate .ce nnaiba nu are tactu bani de un camion de coca cola ?
15
2
Din neam au distrus tara asta. Doar din furturi si tepe. Sper sa arda in iad astia care au furat.
10
2
taticu'! Altfel, lucrau la Polaris pe strazi cu matura si tomberonul! Randarea aia initiala nu seamana deloc cu mizeria actuala! Locatia poolii!
11
2
Seamana cu tasu Adrian
8
0
si corina plii.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468