REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cum a încercat să scape de dosar penal, după ce a produs un accident rutier și a fugit!

Cum a încercat să scape de dosar penal, după ce a produs un accident rutier și a fugit!

Victor ROTARU 1 iunie 2023 | 00:00 1287

Prietenul la nevoie se cunoaște! Dima G. și prietenul său au încercat să păcălească o grupare mixtă formată dintr-un polițist și un angajat al IJJ Tulcea, după ce prietenul lui Dima a făcut accident, chiar în fața echipajului. Acesta, după producerea accidentului, a demarat în trombă, iar după 10 minute s-a întors la locul producerii accidentului, însă la volan se afla Dima G., declarând în fața oamenilor legii faptul că a plecat așa pe grabă de la accident pentru că nu avea actele mașinii la el. 

Cum a incercat sa scape de dosar penal, dupa ce a produs un accident rutier si a fugit!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 7 noiembrie, atunci când un echipaj mixt de ordine publică, format dintr-un lucrător de poliție și un angajat al IJJ Tulcea, a efectuat semnale acustice și luminoase de oprire către conducătorii a două autoturisme. Ca urmare a semnalelor de oprire efectuate, primul autoturism a fost acroșat în momentul opririi în partea din spate de către cel de-al doilea autoturism căruia i s-a adresat semnalul de oprire, un vehicul BMW 320. 

După impact, conducătorul autoturismului marca BMW 320 a demarat în trombă, deplasându-se prin partea dreapta față a autospecialei de politie. La momentul opririi, fiind întrebat cu privire la identitatea celui care a condus autoturismul marca BMW 320, conducătorul primului autoturism a declarat că nu cunoaște cine era la volanul vehiculului.

În circa 10 minute, respectiv în timpul verificărilor efectuate de către echipajul mixt, în locația respectivă a revenit autoturismul marca BMW 320 condus de această dată de către numitul Dima G., având ca pasager pe locul din dreapta fată pe prietenul său. Fiind întrebat despre cele întâmplate, în momentul constatării faptei, prietenul lui Dima a declarat că nu a fost la volanul autoturismului marca BMW 320, la volan fiind Dima G., care ar fi condus autoturismul pentru a-l prelua. 

Dima G. a declarat că nu a oprit autoturismul la semnalul efectuat inițial de echipajul de politie deoarece nu avea asupra sa documentele personale, acestea fiind în interiorul altui autoturism. Dima G. a precizat că în momentul opririi inițiale se afla singur în vehicul, iar ulterior s-a deplasat către locuința prietenului de unde l-a preluat și împreună au revenit ulterior la locul unde i-au fost adresate semnalele de oprire de către echipajul mixt.

Cum a incercat sa scape de dosar penal, dupa ce a produs un accident rutier si a fugit!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis să îl condamne pe Dima G. la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de participație improprie la fals intelectual. Sentința nu este definitivă. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108