REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum a răspuns Ioana Ginghină când fiica ei a întrebat-o: „Mami, de ce ai apărut goală în Playboy?”

Cum a răspuns Ioana Ginghină când fiica ei a întrebat-o: „Mami, de ce ai apărut goală în Playboy?”

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 817

Ioana Ginghină și Ruxandra

Divorțul de Alexandru Papadopol a determinat-o pe Ioana Ginghină să reconsidere multe perioade din viața ei, încercând să tragă concluziile care se impun și să facă în așa fel încât să poată merge, mai departe, alături de fetiță. S-a declarat, de la bun început, o femeie puternică și nu a ascuns faptul că este curtată de mulți bărbați. Dar pe primul plan, în viața Ioanei, se află Ruxandra.

Iată că vedeta s-a hotărât să abordeze și subiecte ceva mai delicate, atunci când vorbește cu fetița, iar o întrebare pusă de aceasta a fost un ”prag” psihologic important. Ruxandra a întrebat-o pe Ioana… de ce a apărut goală în revista Playboy, iar vedeta a considerat că nu trebuie să evite un răspuns.

„Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!›› Dacă pozează una de-a noastră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe”, a mărturisit Ioana Ginghină. ”Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă. Ruxi nu a avut nici o reacție când i-am spus despre pictorial, vrea să se facă și ea actriță”, a mai declarat, conform libertatea.ro.

Ruxandra, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol, petrece timpul cu ambii părinți, aceștia făcând tot posibilul ca divorțul să nu o afecteze.

„Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mai spus Ioana. „Nu mi-a fost ușor și i-am spus si lui. Prima dată când am aflat am sunat psihologul, ca să știu cum să fac cu Ruxi. Și apoi l-am sunat pe el, nu știa că au apărut imaginile cu el. Era și el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Cumva nu mi-a picat bine, dar oricum bănuiam ceva, mai mult m-am gândit ce zice lumea”, a mărturisit Ioana Ginghină.

cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu raspunsul. AM vrut sa le arat chizda.
2
0
Daca nu te crezi vedeta pentru ca ai pozat pentru PLAY BOY totul este O.K.pentru ca una este sa pozezi si alta sa te lauzi cu asta.Despre gura lumi stii cum zice cantecul ala "lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei".
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108