REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum AJUNGE PNL-ista Marilena DRAGNEA, prin CURVĂSĂRIE politică, CONSILIER judeţean PSD

Cum AJUNGE PNL-ista Marilena DRAGNEA, prin CURVĂSĂRIE politică, CONSILIER judeţean PSD

Replica API 20 august 2020 | 13:52 6633

PSD Constanţa are un talent deosebit de a propulsa în funcţii anumite persoane care îi puneau la îndoială moralitatea. După Nicoleta Bercaru, care s-a lepădat, pentru patru zile de propriul partid, dându-și demisia și revenind, la scurt timp, în formațiune, iată că o altă ”moralistă” a prins un loc călduț pe lista de consilieri județeni a PSD. Și, nu se află în coada listei, ci în vârful ei, aflându-se pe poziția 5. Ce a făcut Marilena Dragnea de a înmuiat inima șefilor de partid, nu știm.

Ceea ce cunoaștem însă este parcursul acesteia de câțiva ani încoace și modul în care penelista a ajuns pesedistă, după ce a fost pusă în stand-by de PNL, atunci când a pierdut alegerile pentru fătoliul de primar al oraşului Năvodari în favoarea lui Florin Chelaru.

Gheorghe Dragomir, Marilena Dragnea, George Muhscină

Mizând probabil pe faptul că lumea uită după 4 ani de zile, PSD Constanţa a decis să poziționeze pe locul 5 pe lista de consilieri județeni un om care în campania din 2016 se bătea cu pumnul în piept că se luptă cu ciuma roşie la Năvodari. Este Marilena Dragnea, candidata PNL în 2016 la Primăria Năvodari, aceeași care îl acuza pe contracandidatul său de la PSD că dă pomeni electorale.

Marilena Dragnea spunea, în 2016, că PSD cumpără voturi și dă mită electorală (mici şi bere)

Susţinută şi propulsată în politică de omul de afaceri Jean Paul Tucan (fost PNL), care a angajat-o în urmă cu 10 ani şi la Compania de Drumuri, Marilena Dragnea a ajuns ca în 2016 să se viseze primăriţă la Năvodari, din partea PNL,fiind contracandidatul social-democratului Florin Chelaru. La acea vreme, Dragnea mărturisea că a petrecut mult timp prin diverse primării conduse de liberali, ca jurist care depune muncă voluntară, pentru a acumula experienţă.

Între timp, rupsese şi relaţiile cu Tucan, iar în campania din 2016 s-a lansat virulent în atacuri la adresa PSD-istului Chelaru. Ba, nu a ezitat să îl urmărească pe Chelaru şi să-l filmeze peste un gard, în timp ce ţipa, indignată, că PSD “cumpără voturi, Chelaru dă mită electorală (mici şi bere)”.

Bătută rușinos de PSD-istul Chelaru, Marilena Dragnea și-a croit drum fără regrete în ciuma roşie pe care o detesta

Marilena Dragnea ar fi fost în stare de orice pentru PNL condus la acea vremea de Gheorghe Dragomir! PSD-istul Chelaru a bătut-o rușinos, spulberându-i visul de a ajunge primăriță. Imediat, Dragnea a fost pusă în stand-by, Dragomir nemaioferindu-i nici o perspectivă. Așa că, și-a croit drum lin către ”ciuma roșie” PSD Constanța. În iulie 2019, a fost ”aruncată„ de noii șefi în fruntea companiei Mamaia SA, moment în care primari s-au declarat revoltaţi, aceştia invocând faptul că nu are nici vechime, însă cel mai deranjant detaliu este cel legat de campania din 2016 de la Năvodari. În urma presiunilor, Marilena Dragnea a anunţat că se retrage de la conducerea Mamaia SA. După câteva luni, în noiembrie 2019, a revenit, însă nu pentru mult timp.

Iată că astăzi, Marilena Dragnea aspiră la un loc călduț în Consiliul Județean. Și sunt șanse destul de mari să-l obțină, având în vedere că ocupă un loc eligibil pe lista de candidaturi a PSD.

Ce spunea Marilena Dragnea în campania electorală din 2016 despre ciuma roşie, despre PSD, despre mită electorală şi despre multe aletele, în materialul VIDEO de mai jos

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce va simtiti jigniti de limbajul care de fapt reflecta faptele voastre. Noi suntem jigniti de faptele voastre de politicieni de 2 lei. Faptele voastre, stimabilelor, transpuse in cuvinte in articol va deranjeaza???
0
0
Suntem culti si devenim si mai culti dupa ce citim ziarul
3
2
O baba obosita pt cine o stie aici e machiata acum 20 de ani
8
1
Cine mai este si individa asta?
6
1
Nu fiti rai!
6
0
Conform dictionarului explicativ, curvasaria este o actiune desfasurata verbal sau fizic de o curva sau mai multe!
10
0
Adunati-va toti si toate la Poarta Alba partid de curve si hoti.
5
0
Nu o criticati pe aceasta persoana ,tot PNL-ul e la fel ,un partid de profitori ,du pupincuristi sa isi atinga scopul,sa castige voturi, functii de primari,de consilieri locali ,judeteni si in final uita de promisiuni ,altii nu stiu cu ce se servesc acestea ca nu ii duce mintea,Exemplul concludent ar fi IORDACHE marele sfatuitor de taina si prostie a primarului,,galben,,Negoita ,ce neuroni functionabili ar avea el ca la SCNM era un neica nimeni ,primaria Medgidia nu a putut-o conduce ca nu l-a ajutat capul.Acestia sunt galbenii care tin de functii cu tarie si vor sa facem ce vor ei, SOS !!!!!
12
4
ma indoiesc de faptul ca celw doua curve- firea si olguta pot fi intrecute, in veci- conduc detasat
9
3
Ce nu intelege marea majoritate a romanilor este ca partidele sunt de fapt niste grupuri de interese,acele interese specifice castei lor si fara legatura cu nevoile reale ale Romaniei si romanilor. Lumea se buluceste la vot doar sa legitimeze existenta in continuare la putere a acestor limbrici, autodenumiti politicieni ,chipurile de dreapta sau stanga,rara sa aiba de fapt nimic in comun cu doctrine si scopul principal,acella al binelui national,al binelui public.
17
0
pnl si psd, aceeasi mizerie nu mai faceti distinctii intre cele doua partide avide de putere in spatele carora sunt numai profitori gata de imbogatire prin afaceri cu statul
11
0
Ce a facut Marilena Dragnea de a inmuiat inima sefilor de partid, nu stim Le-a inmuiat altceva!
15
0
pupila lui Dragomir ! Sa nu intelegeti gresit ....
9
0
Cel mai elocvent exemplu de Tradator Politic. Oameni care pentre bani si viata usoara ar face orice...
17
0
O curvistina O cutie de conserva aruncat la gunoi Cam astia sunt toti oameni politici Zero in viata reala .
19
0
PNL,,,,PDL ,,PUTUROSI SI RAI DE GURA ,,CIUMA GALBENA,,,HOLERA LIBERALA.
7
6
pnl, psd, alde etc. e o rusine a politicului romanesc!
15
1
Discutati de parca acum, fara Strutinschi, PNL nu mai are nicio legatura cu PSD. Cu Stroe Felix si sclavul lui, Bogdanel Hutuca, e o mica sceneta de asa zisa lupta politica. PSDPNL LOVEle pt noi mizerie
8
0
Ce nu iti convine ma,sau dupa parerea ta daca o panarama este reprezentanta unui partid politic presa nu are voi sa scrie despre ea ca este panarama pentru ca strica imaginea partidului si nu ma refer doar la asta sau doar la femei,bai buole presa nu are doar voie ci obligatia sa scrie adevarul despre politicieni care le cer votul oamenilor altfel ziaristi se fac vinovati de tainuirea adevarului fata de cititori adica mint cu intentie,pe de alta parte daca ce s-a scris aici este o minciuna atunci cucoana asta poate sa dea ziarul in judecata.
5
1
Pai da, acesta este PNL, un partid de traseisti si traseiste.
5
2
Acest partid de borfasi si de curveturi care au principal scop parvenirea, vedeti cazul Bercaru, trebuie scos de pe scena politica. Suntem satui de hotiile lor, de haituiala lor , de incompetenta si analfabetismul acestora. M....e PSD!
13
3
Iar a aparut parasuta asta....
20
0
Mari e genul de femeie care duce lucrurile pana la capat!
17
3
Femei de cea mai joasa speta!
26
0
Suge la Felix
17
0
Cum suge p...a cum are succes
17
0
RUSINOS! Cu Bercaru si Dragnea, 2 utori care NU aveau ce cauta in Partid, la Constanta, PSD va inregistra o infrangere istorica! In momente din acestea simtim cat de mult ne lipseste, ca organizator de campanie, Cristinel!
20
2
Dar vai,ti-au jignit sentimentele?...esti suparacios?....asta e adevarul....curvasareala....punct
15
4
ce ziaristi aveti acolo, de puneti titlurile astea la articole? pe la ce scoli inalte au studiat? asta e limbaj de presa? si nu e prima data! va exprimati in presa ca la colt de strada.
12
15
Pacat ca electoratul roman , nu sanctioneaza astfel de comportament. Pacat.
12
1
un partid de curve,infractori si prosti la gunoi cu cu psd
20
4
O persoana f periculoasa. E in stare de orice fapta. Am avut tangente cu ea in trecut.
18
0
surdu pe ce loc e?
1
0
Doua parasute, ce credeti ca au facut? Ce fac femeile care au niste prosti acasa!
31
0
Din pacate memoria e de scurta durata, si nu ar trebui! Sa ajungem in 2020 sa acceptam pe liste oameni de cea mai joasa moralitate si pregatire profesionala cum e aceasta duduie, Marilena, este de toata jena. Exact cum scrie in articol traseul ei acesta a fost, dar repet sa aduci o asemenea nevertebrata, sa o accepti, este prea mult, ptr oricine, chiar si ptr PSD. Societatea asteapta altceva de la clasa politica, dar nu exista capacitate de a intelege!
31
0
Doua panarame bercaru si marilenabdragnea reprezinta PSD. Mizerii infecte, lipsite de caracter, hoate si imputite, aceste pesediste vor votul nostru. Va dam cu votun bot. Sa vaturati de facut politica cu botul. Mooistelor. Drak va voteaza.
29
0
de borfetttttttttttttttt
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108