REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Cum este Cătălin Măruță dincolo de lumina reflectoarelor. „Încăpățânat, perfecționist, coleric”

Cum este Cătălin Măruță dincolo de lumina reflectoarelor. „Încăpățânat, perfecționist, coleric”

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 525

Cătălin Măruță

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a dezvăluit cum este el dincolo de ecranul televizorului. Întrebat cum este omul Cătălin Măruță, cel in spatele reflectoarelor, perezentatorul de la Pro TV a declarat: „Este un om simplu, un om care are norocul să facă ceea ce îi place. Un om care se trezește dimineața, care își duce copiii la grădiniță/școală, care merge zi de zi la serviciu și pentru care serile perfecte înseamnă timp petrecut în familie.

E la fel de curios și în viața de zi cu zi, încăpățânat, perfecționist, coleric, dar loial, corect, mereu dispus să își depășească limitele. Bineînțeles, lista e lungă, dar ma voi limita la atât;)”. Cătălin Măruță a detaliat și cum arată o zi din viața sa de familie, alături de Andra și cei doi copii ai lor. „Fiecare zi e perfectă în felul ei în familie la noi. Dacă în mod normal copiii ne dau deșteptarea și urmează programul deja cunoscut – dus la școală/ grădinita, mers la serviciu, luat de la școală/ grădiniță, în zilele libere tot ei sunt cei după care ne ghidăm activitățile. Ne jucăm împreuna, mergem la teatru, la locuri de joacă, iar dacă sunt câteva zile libere la mijloc, preferăm să le petrecem tot în patru, la munte sau la mare”, a spus moderatorul pentru andraonline.ro.

Chiar și când e vorba de vacanțe, Cătălin Măruță și Andra pun copiii pe primul plan: „Alegem destinațiile ținând cont de copii. Să nu fie vorba de zboruri lungi, să găsim cameră mai spațioasă, locația să aibă un meniu cât mai variat, dar și să putem face cât mai multe activități împreună. Mie îmi place foarte mult Spania, de aceea este și una dintre destinatiile turistice preferate de mine și de Andra. Nu doar peisajele de acolo sunt pe placul meu, ci și bucătăria lor specifică, tradițiile lor”. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amandoi sunt stancute romanizate!
3
0
Pe cine intereseaza ce face mascariciul asta?? Cerseste prin emisiuni... cozonaci, palinca....
5
0
este o cioara proasta!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515