REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cum fentează bizonii traficul aglomerat din Constanța!

Cum fentează bizonii traficul aglomerat din Constanța!

Victor ROTARU 11 decembrie 2022 | 00:00 2598

Trăim în secolul vitezei, iar dacă am lua în calcul accidentele rutiere, cel puțin în comparație cu alte state europene, suntem cu câțiva ani lumină în fața marilor forțe, România fiind pe primul loc în rândul accidentelor, din Europa. Pe șoselele din municipiu circulă zilnic fel de fel de teribiliști, iar o clipă de neatenție în trafic, dar și graba, poate fi fatală în unele cazuri.

Sătul să mai stea în traficul aglomerat, un constănțean a decis să-și croiască singur drumul, încălcând mai multe semne de circulație. Joi, 8 decembrie, în intersecția de la Delfinariu, un  șofer a virat la stânga, deși e interzis, intrând pe contrasens și blocând circulația.

Ce prevede codul rutier?

Valoarea amenzii pentru depășirea pe linia continuă începe de la 580 de lei și poate ajunge până la 1.160 lei amendă, iar șoferii care depășesc pe linia continuă vor rămâne fără permis timp de 60 de zile.

Circulația pe un sector de drum pe care accesul este interzis, constituie o contravenție și se sancționează cu două puncte de amendă, echivalentul a 290 de lei.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT 06 ASW număr de înmatriculare. Victorele Rotarel, legea pe care o invoci la sfârșit nu te scutește de posibilă amenda fiindcă nu ai blurat numărul de înmatriculare a unui partipant la trafic...și ăla e bizon sau e doar martor la monta?
1
0
...in acea intersectie se intampla frecvent astfel de aventuri...cu o camera video ii linistiti pe toti aventurierii in cel mai scurt timp...doar ca nimeni nu are interes sa instaleze camera ...Amiralul este inexistent ...
7
2
Atat cat politia rutiera a devenit ineczistenta nu numai in Constanta ci si in Romania in general platim fantome asta se intampla si vedem din ce in ce mai des. Si multumim si primarului pentru resistematizarea traficului forte inteligent ca noapte asa se intampla cand fluidizezi traficul din birou si ne meritam soarta ca stam si ne uitam fara a face nimic.
24
1
ai khakhat mai victorase, zici ca ai mancat kfc si te-ai eliberat c-o clisma.
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212