REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CUM FENTEAZĂ ȘOFERII SENSURILE GIRATORII! Video

CUM FENTEAZĂ ȘOFERII SENSURILE GIRATORII! Video

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:43 3267

Regulile de circulaţie par să nu fie pentru toată lumea dacă stăm să ne luam după ce regăsim în trafic zi de zi. Una dintre cele mai mari bătăi de cap ale șoferilor constănțeni este circulația în intersecțiile de tip sens giratoriu. Nu de puţine ori apar situaţii în care cei care conduc regulamentar autovehiculele sunt nevoiţi să frâneze brusc pentru a evita accidentele rutiere. Un astfel de incident s-a petrecut zilele trecute, în sensul giratoriu de la Cireșica, acolo unde un conducător auto voia să „fenteze” sensul și să nu-l mai ocolească, însă, a fost la un pas să intre în autoturismul ce tocmai ieșea, regulamentar, din sens.

Cea mai mare dilemă a șoferilor constănțeni pare a fi circulația în sensul giratoriu, unele dintre cele mai mari probleme fiind încadrarea pe banda greșită, dar și acordarea de prioritate. Totodată, mai sunt întâlnite și cazuri de șoferi care încearcă să „fenteze” sensul și să nu-l mai ocolească. Cele mai multe accidente rutiere se petrec în aceste tipuri de intersecții, însă, pe fondul neacordării de prioritate.

Accident rutier evitat în ultima secundă

Zilele trecute, la ieșirea din sensul giratoriu de la Cireșica, conducătorul unui autoturism ce rula regulamentar a dat „nas în nas” cu un alt autoturism ce mergea pe contrasens. Din câte se pare, șoferul celuilalt autoturism încerca să fenteze sensul. Șoferul care a surprins imaginile circula regulamentar și care doar ce ieșise din sensul giratoriu. Așa cum se poate observa și din imagini, un eveniment nefericit a fost evitat în ultim moment.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa nu se suie pe tine-n sens luati o camera la hotel!
2
0
Asta care filma era Opel, mare noroc a avut, isi busea troaca!...
3
4
Ar fi avut loc un accident infiorator, sigur mureau soferul pasagrul amanta veciul si portarul de la Phoenix
4
1
Diana, "tragedie" de ziarist esti tu scumpo
13
0
Acolo vin decerebrati din aia care joaca la pacanele..
5
0
Intamplarea ca intamplarea. Dar "tragedie evitata" , serios ? I-ar fi sarit vopseaua de pe bara, sau care tragedie la 20 kmh ?
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468