REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum să faci bani în plus la „păcănele"!

Cum să faci bani în plus la „păcănele"!

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:20 706

În industria jocurilor de noroc, unde concurența este acerbă, este vitală oferirea unui serviciu excelent ce se bazează pe amabilitate, încredere, suport si empatie. Ca orice afacere și sălile de jocuri sunt dependente de satisfacția clienților lor, așa că pe langă aparatele la care pot juca, acestora le sunt oferite și alte avantaje.

Fie că este vorba de un supermarket, de un magazin de încălțăminte, de o sală de fitness sau de ”păcănele” poți beneficia de avantajele oferite de acestea doar dacă devii client fidel iar una dintre cele mai eficiente și folosite metode este cardul de loialitate.

Poate nu acorzi o foarte mare importanță acestui lucru și crezi că este doar o modalitate de a fi manipulat și controlat, dar în realitate fidelizarea clienților reprezintă în primul rând, o componentă strategică de dezvoltare prin care ambele părți au de câștigat; organizatorul că dezvoltă un business pe termen lung și tu că în baza punctelor acumulate pe card beneficiezi de premiile suplimentare oferite.

„Organizatorii care au înțeles importanța clienților pentru creșterea afacerii lor, folosesc modulul de fidelizare NEWTON cu funcția de Player Tracking și Bonusing, care este bazat pe acest sistem de carduri de loialitate. Modulul a fost dezvoltat pentru că înțelegem importanța consumatorului în orice domeniu. Autentificarea se face prin introducerea cardului în aparat și se poate realiza simultan la mai multe aparate, prezența permanentă a cardului în cititor nefiind necesară. În acest fel jucătorul poate beneficia de acumularea tuturor punctelor oferite în cazul care vrea să joace la mai multe aparate în același timp.

Este adevărat că unii dintre noi avem în portofel chiar și 10 carduri de loialitate, pe langă cele bancare și de multe ori realizăm că folosim doar câteva dintre ele și devenim reticenți la primirea unui nou card, mai ales ca este vorba despre o sală de jocuri. De aceea au fost dezvoltate și soluții software pentru orice suport RFID, de la brelocuri de chei, tag-uri, huse de telefon până la stickere. Chip-ul RFID lipit pe husa unui smartphone, de exemplu, îți dau posibilitatea doar să apropii telefonul de reader-ul contactless pentru a te autentifica și spre deosebire de cardul clasic, este o soluție mult mai discretă.” – este dezvăluirea făcută de un specialist în domeniul jocurilor de noroc, Dragoș Buriu, Chief Executive Officer – Newton. Your Gaming task force.

În fiecare sală de joc care folosește sistemul de fidelizare NEWTON vei găsi și un terminal Infopoint prin intermediul căruia îți poți verifica punctele acumulate sau, după caz, tichetele de tombola generate, iar în sălile care dispun de varianta cu touchscreen, poți vizualiza toate campaniile în desfășurare și poți alege promoția la care vrei să participi.

Avantajele tale în deținerea unui card de loialitate sunt multiple, de la recompensele primite din partea organizatorului în urma punctelor acumulate, premii bonus de ziua ta sau de sărbători, până la premii personalizate.

De asemenea, organizatorii care au înțeles cerințele și nevoile jucătorilor folosesc și modulul de tombolă automată NEWTON care face participarea ta la campaniile promoționale mult mai facilă și îți oferă un plus de încredere deoarece beneficiezi de tichete de tombolă printate direct în urna pentru extragere. Cu sigurantă ai întâmpinat în sălile de jocuri situații în care te-ai simțit nedreptățit de modul de acordare a tichetelor; fie personalul nu ți-a acordat toate tichetele sau pur și simplu le-ai rătăcit, pierzând astfel șansa la premiile oferite.

Dragoș Buriu susține că din dorința de a-ți oferi o experiență cât mai completă, echipa NEWTON se concentrează pe dezvoltarea unor concepte care să se adapteze cerințelor tale și să-ți ofere mai multă flexibilitate prin modalități de joc facile și la îndemână, fiind preocupati de dezvoltarea programelor de recompensare a clienților cu cele mai exigente și îndrăznețe cerințe.

În acest sens, NEWTON a îmbunătățit modulul de Player Tracking, trecând de la un simplu card pe care poți colecta puncte, la echipamente de ultimă generație care face comunicarea dintre tine și personalul sălii mult mai rapidă și comodă pentru tine. Sistemul Player Tracking cu modul LCD & Smartwatch dezvoltat de NEWTON îți dă posibilitatea să beneficiezi de servicii rapide și complete fără nici un efort. Display-ul cu funcție touchscreen atașat pe bordul aparatului îți dă posibilitatea să soliciți un operator sau să faci o comandă la bar, poți vizualiza punctele acumulate în timp real precum și jackpot-urile disponibile fără a te ridica de la aparat. Este soluția premium pentru jucătorii mai superstițioși care nu agrează prezența personalului lângă ei.

„Cand vine vorba de varietate și flexibilitate, sistemul de fidelizare NEWTON este de neegalat fiind dezvoltat pentru plăcerea și confortul sporit al jucătorului. Dacă ești o persoană care dorește să aibe parte de o experiență cât mai plăcută atunci când intră într-o sală de jocuri, tot ce trebuie să faci este să cauți sigla NEWTON care îți oferă garanția calității și pe care o găsești în colțul din dreapta jos al monitorului de jackpot”, declară Dragoș Buriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920