REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum se simte Cornelia Catanga după operație: „Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult“

Cum se simte Cornelia Catanga după operație: „Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult“

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 489

Cornelia Catanga

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a vorbit despre starea sa de sănătate și despre restricțiile pe care le are după ce a avut probleme medicale din cauza cărora a suferit o operație.

Celebra artistă, în vârstă de 61 de ani, a fost externată recent din spitalul Floreasca unde medicii i-au montat un stent la inimă, după ce aceasta a suferit un infarct. În prezent vedeta se află sub supraveghere medicală în continuare, iar doctorii i-au pus multe interdicții, având în vedere problemele prin care a trecut artista.

Cornelia Catanga a povestit, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, difuzată de Antena Stars, că era obișnuită cu un stil de viață nesănătos, ajungând să fumeze chiar trei pachete de țigări pe zi. Acum însă, având în vedere problemele la inimă, cântăreața a renunțat complet la vicii și se axează pe recuperarea sa.

„Ajunsesem la trei pachete de ţigări pe zi. Am lăsat din start ţigările. Nu mai fumez. Nu mănânc sărat, ţin un regim strict. Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult, nici să cânt prea mult. Ţin un regim, Alexandru (fiul ei n.r) e foarte bucuros că am început să mănânc. Şi la 2:00 noaptea mănânc dacă mă trezesc”, a declarat Cornelia Catanga. Interpreta de muzică de petrecere a dezvăluit și cine i-a fost aproape în momentele grele, dar și cum a fost deranjată de anumite comentarii care au fost făcute despre ea și fiul său, Alex.

„Mi-aduc aminte prin ce-am trecut. Oamenii care au fost alături de mine: Marcel Pavel, Maria Dragomiroiu, Fuego… foarte, foarte, foarte mulţi! Acum mi-am dat seama cât de iubită sunt de public şi de fanii mei. Eu sunt o luptătoare…, a mai spus Cornelia Catanga, potrivit aceleiași surse.

Interpreta de muzică lăutărească a ajuns la spital de curând, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe stradă. Ea a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca, în urma unui infarct.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tie chiar nu iti este rusine?, pe cine intereseaza starea ta de sanatate, atat timp cand copii mor pe capete, tinerele sunt violate si ucise? Cand ti-a fost bine si ai cantat pe bani grei atat in tara cat si in strainatate iti era bine, cati copii capabili au putut beneficia de ceea ce tu i-ai acordat copilului taucare nu a putut studia in Romania?, si acum, cu nesimtirea caracteristica si cu atentia moldovencei de firea - dispusa, ca din banii nostri, sa-ti rezolve tie, vezi doamne orbesti, o locuinta- poti orbii linistita cucoana dar nu apela - firea sa-ti dea apartament din banii primiti
2
0
mai lasatine cu prefacuta asta este o profitoare parca nu mai sunt oameni cu probleme mult mai mari dar decenti acuma cerseste casa de la stat are bani dar isi bate joc de noi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108