REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cum şi-a ÎNSUŞIT o femeie PORTOFELUL doldora de BANI găsit pe stradă! VIDEO

Cum şi-a ÎNSUŞIT o femeie PORTOFELUL doldora de BANI găsit pe stradă! VIDEO

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:35 11067

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a sesizat, în ziua de 16 septembrie, faptul că și-ar fi pierdut portofelul, pe raza localității Castelu, acesta conținând 2.300 de lei, 400 de euro și mai multe documente personale. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Castelu au identificat o femeie, de 22 de ani, din localitatea Murfatlar, bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușireabunului găsit.

Au găsit femeia cu ajutorul camerelor de supraveghere

Potrivit spuselor norei păgubitului: ”În cursul zilei de 16 septembrie, socrului meu i-a căzut din buzunar portofelul chiar în fața service-ului auto al soțului din comuna Castelu, judetul Constanța. Având camere de supraveghere, ne uităm să vedem ce s-a întamplat. Vedem cum îi cade portofelul în care erau 5000 lei, 300 de euro, cardurile firmei, actele și permisul de conducere. După câteva minute trece o mașină peste el, care în maxim două minute se întoarce, oprește lângă portofel, iar o doamna coboară în viteză și îl ia. Nu am putut identifica numărul de înmatriculare, dar ne-am dat seama că este un auto marca Peugeot.”

Actele pierdute sunt vitale pentru păgubit

După ce au urmărit înregistrările de la un magazin din apropiere și au văzut că mașina nu a părăsit satul, păgubiții au găsit proprietarul mașinii și i-au cerut acestuia înapoierea portofelului. Inițial aceștia nu au recunoscut că au luat portofelul, susținând că de fapt au aruncat o geantă, cu toate că pe înregistrare se vede că o fată coboară din spatele mașinii și ia portofelul. Potrivit spuselor proprietarului portofelului, nici chiar vederea poliției nu i-a făcut să recunoască și să înapoieze portofelul, ba chiar șoferul mașinii spunând ”eu sunt pește, am fete la produs, oricum nu aveți ce să îmi faceți". Cu toate că s-a resemnat cu pierderea banilor, păgubitul dorește înapoierea actelor deoarece acesta este șofer profesionist, iar fără acte nu poate munci.

Femeia care a luat portofelul nu vrea să recunoască fapta

Potrivit informațiilor noastre, femeia care luat portofelul nu vrea să recunoască acest lucru. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

VIDEO:

Citește și:

O tânără din Murfatlar s-a ales cu dosar penal pentru că a găsit un portofel burduşit cu bani!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luavas ranitii la plimbare, eu am de crescut un copil. Am familie. Leprelor. U e PSD. Hai PNL
0
1
Sa iti dau la muie si tie si la toata familia de pesedeu! Sa-i sugi pula lui Iohanis! Sa imi tarasc pula pe ma-ta! MUIE PSD
1
0
Am gasit un portofel, Repede m-a prins cu el, Portofele, Portofeleee!
1
0
Nu mai poti sa faci nimic nici sa te scarpin in koor ca gata esti filmat instant cine pisici banuia ca e camera in mijlocul campului si ala a pus un zero in plus la bani ca sa fie acolo in locul lui ziceam suta de meleoane poate chiar primemeam cat am zis nu stie sa se descurce
2
1
E clar suntem o tara de Hoti si Prosti, restul numai conteaza!
2
1
Mai boule,cel care a pierdut prtofelul a iesit din atelierul auto al fiului sau,a traversat la masina si acolo ia cazut portofelul.Restul se vede pe camera.Nimeni nu a stiut cum s-a intamplat pana nu au verificat inregistrarile! Doar un tampit ca tine poate debita aceasta tampenie: a preciza exact locul unde ai pierdut ceva! Capisi!
7
1
Curve cu peste avea foamea in glanda. Aflat unde sta foc la casa sau la masina
4
3
Nu la luat dnl-e nu a luat.Sa ii duca bagajul prostului
1
2
ZICI CA AI GASIT 10 LEI ATUNCI CAND IL DECLARI SI PREDAI LA POLITIE, NU DUPA CE TE GASESC !
5
2
daca gasim un portofel un portmoneu il predam autoritatilor..
3
3
Predai la politie doar portofelul cu acte,spui ca asa fost!
7
0
Comunicatul spune ca persoana si-a pierdut portofelul pe raza localitatii Castelu,neprecizand concret locul, iar nora pagubitului declara ca l-a pierdut in fata service-ului auto al sotului sau.Deci nenea nu a stiut exact unde l-a pierdut,iar nora a spus dupa imaginile de la camerele de supraveghere. Daca nora ar fi fost la locul cu pricina ,portofelul sigur era la purtator, asa a facut escala.
3
4
si femeia poate spune ca a gasit portofelul gol sau doar actele si 10 lei ala nu cred ca a avut 5000 de la si sute de euro!!!
9
4
Cu o camera de supraveghere poti supraveghea tot ce se intampla pe spatiul public.Mana cereasca si pt hoti.e bine ca protejam persoana si nu trebuie sa cunoastem cu ce medie a absolvit un elev sau cine este cel ce are datorii la intretinere
8
1
pai daca prostalaul chilotar nu a avut grija de portofel e normal sa l ia altcineva cu creier
6
18
politia ce face iai permisul ca a mers pe contra sens a trecot peste linia continua
13
3
Dar Johannis cum si a insusit 7 case prin documente si inscrisuri FALSE?.Ce plmea face cu el zdreanta?.Bagami as pula in gura lui neamt jegos
18
29
A vazut portofelul la minutul 1 si 40 dupa care s-a intors exact spre el
13
0
insusirea bunului gasit se constituie la 20 zile de la insusire deci politistii cu reporterii sunt varza. Deci pana pe data de 27.09 nu constituie nicio infractiune,doar un portofel gasit care poate fi predat autoritatilor.
14
10
Nemernica de femeie
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108