REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cum va încerca Simona Halep să-și demonstreze nevinovăția după ce a fost prinsă dopată

Cum va încerca Simona Halep să-și demonstreze nevinovăția după ce a fost prinsă dopată

Virgil STOIAN 23 octombrie 2022 | 00:00 2991

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat și a fost suspendată provizoriu din tenis.

 

În prima instanță, Halep va fi nevoită să demonstreze că a ingerat substanța în mod accidental, fie în necunoștință de cauză, fie ca urmare a contaminării unui produs, dar și că nu putea să prevadă că substanța respectivă ar fi putut să ajungă în corp, scrie ProSport.

Românca ar fi delegat responsabilitatea pentru medicația ei celor din staff-ul ei medical, iar aceasta nu exclude posibilitatea ca pastilele ei să se fi amestecat cu ale altei persoane, care ar fi consumat substanța Roxadustat.

Halep, care va ataca decizia la un tribunal independent, va presa, primordial, pentru a nu i se reține și intenția în acest caz.

Cel mai probabil, în următoarele săptămâni va exista un schimb de scrisori între părți, care va fi urmat de o primă audiere, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A uimit 10 ani ca sa dopat ca nebuna si nu a fost prinsa si acum vrei sa vorbim frumos, crezi ca a jucat tenis pentru tine ? O sa recunoasca că a luat dar mai târziu nu chiar acum , uite exemplu pe biciclistul ăla renumit Armstrong sau cum dreaq , bag și o manea și mici și bere, tu poți să bagi anabolizante sa te dai cu pumnii în piept ca o gorila
1
1
Tase,Ion ion,Fane,YYYY,Escu,Game over,Dorell si Steeere sant niste tarani prostisi cocalari si cocliti ca si taranul ala p***t de Radu Baciu.Cine nu-i place de ea s-o pupe in fund. Astia nu stiu tenis nici cat n***u de sub unghie
1
2
Simona Halep este NEVINOVATA Ea nu s-a dopat NICIODATA Daca isi aminteste cineva cazul Andreei Raducan , ei bine testul ei a fost falsificat
3
1
Cand vad toate aceste comentarii si vorbe urate la adresa celei mai cunoscute sportive a Romaniei imi vine sa vars. Ce popor suntem noi cei care ne uram conationalii imediat cum reusesc intr-un domeniu sau mai rau suntem gata sa stergem munca si succesele cu buretele in timp ce mancam si bem porcarii pe sunet de manele??? Simona 10 ani de zile a uimit lumea cu performantele si modestia ei iar romanii din diaspora o adora si vin la meciurile ei cu steagurile tricolor fiind mandri ca sunt romani. Simona o sa reusesca sa-si arate nevinovatia sunt sigur. Hai Simona!
4
1
Nu-i vorba de cariera, cariera e pa. E vorba de contractele de sponsorizare. Cand esti prins dopat toti iti rup contractele de sponsorizare. Miza e sa pice in asa fel incat sa nu reiasa ca s-a dopat cu intentie. Altfel adidas si cu cine mai are ea contracte o pot da in judecata sa-i ceara banii deja incasati inapoi, ceea ce ar fi intr-adevar o catastrofa. Asta e singura miza, paratzii din banca, ca altii nu mai pupa, nici macar de la dedeman.
7
5
Baronu isi pregateste beciul pentru funie ! Pe aceasta cale anunt familia sa nu i lase cheie la beci , si beciul totdeauna inchis !
3
2
Mi au fugit oile din cutar
3
2
Termina-ți cu propriile, nu e de la aracetul din brânză. Aracetul nu conține Roxadustat. Eu am făcut facultatea la Spiru și am învățat acolo.
8
2
Simona a fost și va rămâne o mare tenismena,este un brend, dar noi în loc să o susținem ca români, știm să judecăm și s-o terfelim în cel mai josnic mod. Capul sus Simona, demnitatea și onoarea nu ți-o poate lua nimeni.
13
6
Ai facut de rahat sportul romanesc!
8
12
Alo ce vb aici esti vaccinata si.usor cedează tot in corp stai in banca ta si baga sa scoti mizeria care ai băgat o in corp
6
1
Simono,daca vrei un sfat bun laso asa cum a cazut,numai pierde timp,bani si nervi pentru ca sa rastorni decizia asta caci nu o sa reusesti,daca ai vrut sa te retragi din tenis ca o mare campioana cu festivitate de retragere,aplauze si tot tacamul uita de toate astea si multumestete cu bani castigati din tenis pentru ca astia care te-au declarat dopata te-au aruncat din sport cu o eticheta nedorita de niciun sportiv pentru ca in lumea sportului dopat inseamna hotz.
4
8
Baronu donchi pufleni , care se crede in mare zmeu , are 8 milioane la banca , din surse sigure va spun foarte mult la camatari , avea 10000 de oi fictive in cardasenie cu sterghiu nicolae , avea trecute si pe papazica nicolae foarte multe ! Dami chere cumnatul lu baronu avea si el tauri multi , acum se umfla ca e mare dezvoltator imobiliar numai si numai cu minciuni ! Baronu e bagat in boargii Rau de tot , veti vedea asta in maxim 1 an de acum innainte !care ave ti dati bani la el uitati de ei !
7
3
Sa o simti in oase
5
2
Mergeti la stejaru tistimelu tulcea faceti teste acolo toti sunt drogati ! Toti au luato razna de cand cu banii astea europeni , si de cand bancile dau credite ! Toti de acolo joaca roluri de smekeri dar nici unul nu are bani ! Daca ii iei la bani marunti , toti boargii , tauri , oi , pepeni , dovleci etc ! Rog replica faceti ancheta acolo , aveau cate 1000 de vaci , tauri doar pe hartie !
13
5
Este dopata 100%..deodată ce asa a ieșit la analize..gata cu tenisul..la revedere Cauta-ti unul tânăr sa te rupa la pat,nu ca bosorogul ala ,3-4 copii și gata vezi-ți de familie dopat-o ,și lasă lucrurile sa decurgă normal
8
10
Replica, puneti mana si consultati regulamentele tenisului vedeti precedentul, shaeapova, si gata. E game over pt nasoasa. Numai are ce sa se intample. Va ramane in istorie ca ex jucatoarea cu grand slamuri care s a dopat. Ce face ea acum ar face toata lumea. Tas a suspendat o?da.asa ramane. Poa sa isi ia adio de la cariera ei sportiva.e gata.sa se ascunda in makedonime pt 10 ani si pe urma sa mai iasa. Nu are scuze. Cautati declaratia lu Iuruc despre Us Open. Si o sa cititi printre randuri ce si cum.hai la revedere cu subiectul asta
12
7
Simona ia bocceluța, țolu pe chioru și la aeroport. Gata, pune racheta în cui. Dacă controlul ăsta se făcea în România am fi aflat ?
13
7
Sanki, asa a primit educatie in familie. Aici s-a turnat, pai ei au inventat mangleala, spaga, coruptia, si acum vor sa-i credem? Sa-mi aratati un m***e, care e cinstit, care nu a facut niciodata o mangla, inseamna ca ala e mucan. Fiti atent la o speta, tata de fata, un m**e, zice, ce-i trebuie scoala ma, face 12 clase, o facultate gen shaguna, ii bag un botox, dau o spaga si o angajez la stat, si o marit. Noi am ras, dar analizand, aceea progenitura, ia locul unui tanar studios dar fara putere pt spaga. Si sunt si pretentiosi, vor ca mirele, sa aiba averr, nu un rupt in coate, asa ca daca vedeti vreun m**e insurat cu o mukanca, a fost un leshinat. Simono, ai uitat ce ziceai cand au prins-o pe Serena, deh, karma! Dar nu sti tu ce e aia. Hai ca ai facut avere pentru tot familionul. Mai ales pentru tac tu!
16
6
Se comportă ca orice alt inculpat Nimic surprinzător
10
4
in stafful ei nu exista medic? el ce zice? vina i ...nevinovata sau ...!
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212