REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CUPLUL care a DĂRÂMAT GARDUL de la TÂRGUL de CRĂCIUN a primit acasă încă 5 AMENZI

CUPLUL care a DĂRÂMAT GARDUL de la TÂRGUL de CRĂCIUN a primit acasă încă 5 AMENZI

Replica API 14 decembrie 2021 | 00:29 13419

Maria Șandor (Saioc) și soțul acesteia, Marian Saioc, sunt cunoscuți la malul mării, și nu numai, întrucât au organizat și participat la proteste, în special legate de restricțiile impuse în pandemie. Au fost și amendați, însă au continuat ”războiul”, astfel că, de dată recentă, au ales să dărâme gardul de la Târgul de Crăciun din Constanța, întrucât nu aveau acces nevaccinații. Acum, Maria Șandor a spus că s-a trezit cu încă 5 amenzi în cutia poștală, dintre care 4 din Constanța. Și, așa cum e precizat, acțiunile celor doi continuă, luni fiind prezenți la București pentru protest.

Maria Șandor Saioc și Marian Saioc

”În cutia poștală, m-am trezit cu 5 amenzi, 4 din Constanta, 1 de la București, în valoare de 4.000lei! Din nou, pentru că îmi permit să ies în stradă pentru drepturile și libertățile noastre! Eu lupt în continuare, însă în momentul de față s-a îngreunat situația mea, deoarece de contestarea amenzilor mele se ocupa Dide prin ONG.ul Evoluție În Instituție!Această piedică nu mă oprește. Voi încerca să le contest singură! Ce mă nelămurește pe mine este faptul ca din 5 amenzi nu am nici o confirmare de primire! Și eu mă întreb acum! Cum au putut lăsa amenzile mele în cutia poștala fără un martor? Cum au făcut asta? Eu de unde știu cât timp mai am din cele 15 zile? (eu nu locuiesc acolo unde mi-au lăsat amenzile, deci nu știu cât timp au stat în cutia postală) Cum le pot contesta fără acea confirmare de primire ??? În fine, mă descurc, indiferent de aceste piedici pe care mi le puneți! De oprit din luptă nu aveți cum sa mă opriți! Nu voi sta să văd cum vă bateți joc atât de poporul Român, cât și de țara mea pentru care au murit strămoșii noștri! Mulțumesc încă odată celor care ma susțin direct! Împreuna reușim!”, a spus Maria Șandor, care a publicat și conturile sale bancare pentru cei ce vor s-o ajute.

Cuplul Saioc este cunoscut, așa cum e precizat mai sus, pentru protestele la care au participat. Detalii despre incidentul de la Târgul de Crăciun din Constanța, puteți citi aici: SCANDAL la Târgul de Crăciun! Mai multe persoane care nu aveau CERTIFICAT verde au FORȚAT intrarea. VIDEO

Citește și: CUPLUL care a DĂRÂMAT gardul de la Târgul de Crăciun, un nou PROTEST! VIDEO

Totodată, Maria Șandor și Marian Saioc s-au filmat în timp ce intrau în centrele comerciale fără certificate verde. Detalii aici: SCANDAL între AGENȚII de PAZĂ și NEVACCINAȚI, la intrare în HIPERMARKET! Video

Maria Șandor Saioc și soțul acesteia, Marian Saioc, au fost și sancționați cu sume cuprinse între 16.000 și 21.000 de lei, însă cei doi nu se lasă, considerând că este vorba de un abuz. Militează împotriva restricțiilor din spațiile comerciale aplicate nevaccinaților (printre altele), motiv pentru care Maria Șandor a fost filmată în timp ce a intrat la Kaufland dar și Auchan, fără a avea certificate verde. Precizăm că Marian Saioc a fost membru AUR, dar s-a retras în vară, susținând că este nevoie să înființeze un partid nou, care să fie alături de popor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca le comentezi pe you tube de ce isi sterg comentariile contra....toti ati devenit activisti,sunteti niste nimicuri,circari ,stiti si voi doua 3 aliniate sa intimidati politistii si faceti circ de doi lei pt a face bani din vizualizari si abonati pe canalul vostru de wc
0
0
Aici duce lipsa educatiei.
5
2
Ei sunt amendati, dar suntem toti afectati de aceste masuri ilegale. Da, asa este, nu exista o lege care sa separe pe nevaccinati de vaccinati.
3
4
In loc sa munciti cinstit, stati pe strazi si faceti gargara aiurea! Las' ca vine scadenta amenzilor, munca in folosul comunitatii sau brutarie!
7
3
Jenant sa imi amintesc ca dupa 15 ani de pesedei si mazarei am ales PNL si am luat teapa vietii cu un habarnist ca amiratul si o hrapareata fara scrupule pe post de city managero jupaneasa face etnia ei de tot ra hatul
1
3
Communists are everywhere asserting power over the common man and stealing freedoms. Fuck them all
3
1
A fi vocal este una, a fi tupeist e alta, a fi incult este cu totul altceva. Regula este universal aplicabila, ca ne place sau nu. Constitutia precizeaza cazurile cand si cum pot fi restranse libertatile. Lipsa de educatie si incultura naste aceste specimene.
12
5
Ne pisam pe ei de retarzi!
9
2
Macar astia doi au oua sa isi ceara drepturile si sa lupte contra abuzurilor, voi stati si rumegati seminte in fata tv-ului si va scarpinati in chilotu rupt de pe voi numarand zilele pana cand va intra minimu' pe card. Sclavilor!! Hai in turma la vaccinare, pastrati 2 metri distanta, scutecu pe mecla.. sunteti liberi, asa-i? Vedeti ca au ulei la reducere in Lidl.
13
20
Habarnisti idioti , sa se umple de amenzi
17
7
cine draq sunt astia
21
10
Oameniii acestia sunt EROI ! CINSTE LOR!
16
26
Bai, voi astia care comentati impotriva lor, sunteti idioti?! Pai ei ies in strada si pentru voi si, mai ales, pentru copiii vostri, ma iditotilor, ca va veni vremea cand nu vom mai avea niciun fel de drepturi si libertati! Deschideti ochii si vedeti ce se intampla!
19
27
Golani isterici
23
10
esti un retardat daca ai asa pareri...
15
14
Hai sa facem cheta si sa le dam bani la amarati sa le plateasca... hahahahahahaha
13
4
sa le dau la mwuie !
13
9
dar de ce nu au protestat pasnic? de ce au daramat acel gard?
17
7
cei vaccinati dormiti in continuare!este o vorba in popor!incet incet te obisnuiesti!momentan v-a intrat morcovelul in dos!urmeaza cate 2 morcovi mari!vanzatori de patrie si neam ce sunteti!
17
29
sunt oameni liberi, lumea e si asa invidioasa
12
12
Oameni frumosi
10
22
arbeit macht frei!
19
4
Doi retarzi...ar trebui sa faca munca in folosul comunitatii de banii primiti din amenzi
46
15
Dracu sa-i ia!
29
14
doi timpiti cica sa i ajutam sa plateasca amenzile .....mars la munca jegurile naibi
53
13
...astia nu au serviciu ?
45
14
La munca baaa !
47
14
pupatori de ciolane putrezite!
43
18
Sa urinam pe ei
36
18
Doi tampiti care fac doar circ !
52
18
Garduri in spatiu deschis...arata urat la targ gardul acolo...bine si ploua de rupe
21
9
si conturile celor doi in articol. Suntem multi care vrem sa sprijinim astfel de oameni.
21
42
Vezi ca gesesti mandatili de confermare la Palazu mare .
29
9
Putin pe la puscarie cu ei cred ca n-ar strica!
48
23
lipoveni pomanagi,care au capusat constanta...au venit de pe langa tulcea sa faca valuri in constanta...putregaiuri
62
22
Poze la biserica, normal. Doar nu la biblioteca. Cand esti agresiv si circar trebuie sa fi si religios. Pare sa fie o regula.
71
19
Sandor si Saioc ,pur sange "daci liberi" ! Pe toate sit-urile cersesc sume de bani in diverse conturi !
79
18

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468