REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacă CCR va avea observaţii la legea bugetului, aceasta va fi aprobată peste două luni

Dacă CCR va avea observaţii la legea bugetului, aceasta va fi aprobată peste două luni

Replica API 25 februarie 2019 | 01:43 565

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a declarat sâmbătă, 23 februarie 2019, la Satu Mare, că în cazul în care Curtea Constituţională va avea observaţii la legea bugetului, aceasta îşi va relua parcursul în Parlament, ceea ce va duce la o întârziere de circa două luni până la intrarea în vigoare a legii, transmite Româniatv.net.

"Nu există elemente de neconstituţionalitate pe buget, Curtea Constituţională nu prea se poate pronunţa pe aspecte care ţin de buget. În condiţiile în care Curtea Constituţională va veni cu anumite lucruri care ar trebui corectate, bineînţeles că acest buget va relua paşii. Va reintra în comisii, va reintra în Parlament, lucru care ne poate aduce încă două luni de zile, o lună şi jumătate, ca şi termen", a declarat Leş, într-o conferinţă de presă susţinută la organizaţia PSD Satu Mare.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr a avea pretentii ca acest buget sa fie aprobat, trebuia-obligatoriu- sa fie conceput de asa maniera incat sa fie credibil- in asta consta motivul implicarii CCR- de la care, sincer ma indoiesc, cum sunt slugi si presuri puscarias draknea, au niste pensii speciale pe care doresc sa si le pastreze, luxul nu se pastreaza oricum- va dansa dupa cum canta ciuma rosie
4
0
Scoateti PENSIILE SPECIALE din buget. Scoateti milioanele de euro facuti cadou partidelor politice din buget. Pentru fiecare leu cheltuit din bugetul tarii partidele sa aduca chitanta fiscala pe ce-au cheltuiy banii! Nu sa-si ia gipane, viloaie, vacante exotice si ce le mai trece lor prin cap din banii tuturor romanilor! Bugetul asta inseamna: bani adunati din impozite si taxe de la toti romanii. In concluzie acest buget este unul care ne saraceste si le umple burtile politicienilor si cozilor lor de topor.
4
1
@roman prost de mai jos sa stii ca "bucetul" asta daca nu este aprobat cat mai repede va avea ca consecinta o crestere economica mai mica a Romaniei, deci cap de tabla iohannis nu doreste binele neamului romanesc, ci vrea doar capital electoral de la prostii ca tine.
1
7
bucetul va putea fi aprobat numai dupa ce se renunta la alocarile partidelor si repartizarea acestora domeniilor de care depinde viata si anume sanatatii si educatiei
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108