REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacă duminică ar fi alegeri, l-aţi vota pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte?

Dacă duminică ar fi alegeri, l-aţi vota pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte?

Replica API 5 mai 2018 | 23:17 293

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-NU si iar NU !
7
1
Este un anti-presedinte, un antiroman asa ca nu mai are ce cauta acolo!!! Nu poate el sa fure voturile cu SRI, cu tot, cat putem noi sa votam impotriva lui, daca ar candida! Un presedinte adevarat sustine tara lui, inainte de toate!
14
6
normal ca Iohannis doar nu aveti in vedere sa faceti tot ROSU!
9
11
Singurul politician capabil sa redreseze Romania.E o singura problema,daca mai vrea si Iohannis.Mai are oferta din P.E.Daca as fi in locul lui as fugi cat mai departe de cloaca din politica romaneasca.Sa revin,tot neamul si prietenii nostrii il vor vota FARA DISCUTII daca va candida iar.
7
10
Ce mama naibii a facut plimbaretul asta pentru tara? Ghiolbanul de dinaintea lui a facut numai rele,asta a lasat sa se continue abuzurile de catre mafiile create de Basau si a dat din gura aiurea . Mai bine votezi un umeras din plastic decat pe Iohannis sau ceva similar lui. Din pacate,dupa cum se vede azi,inca nici un partid nu are o oferta de persoana civilizata,normala la cap,sa fie primul presedinte bun din istoria contemporana a tarii.Privim in prezent si in trecutul recent si vomitam.
14
8
DA! Este cel mai reprezentativ om pentru poporul roman! Ganditi-va ce ijositi eram cu un "COPY-PASTE -repectiv Ponta si cum l-o mai chema" ca presedinte! Yohannis marita din plin un nou mandat!
10
15
OUT Iohannis, Codruta
14
11
Avem conducerea perfecta, dulapul sasesc la Presedintie si hotomanul cu dintii cariati la Guvernare. Unul are vreo 7 case - din meditatii cica, asta prinde doar la prosti - iar altul probabil cateva sute de milioane avere. Avem conducatorii pe care-i meritam, inca avem mentalitati comuniste si avem alesi comunisti, cea mai buna dovada e cea locala unde castiga mafiotii fiind votati de bosorogii comunisti. Asta e soarta.
12
12
Ne trebuie un presedinte adevarat. Poate sa fie japonez, corean, cninez sau orice. Important este sa nu fi facut niciodata parte dintr-un partid. Mi-e teama insa ca asa ceva gaseti doar din import
4
17
mult mai multa gutuie cu lamaie...succesuri !
7
7
Categoric NU. Un presedinte al carui sigur scop este sa isi conserve banii agonisiti cu truda din smecherii anterioare si sa ii inmulteasca. Nu are nici o treaba cu functia de presedinte, e totatl paralell cu tot si cu toate, stie doar sa execute ordinele care ii vin de la grupurile de interese. Ne trebuie un presedinte PATRIOT. Si Ceausescu era mai bun ca asta.
16
15
In nici un caz ! Ne trebuie un presedinte nationalist ,nu filogerman, care sa ridice vocea la toate nedreptatile si nu numai scris ca nu l doare mana! Dar de la un ginere de securist nu ai ce sa ceri ! Nu mai votati antinationalisti si lifte straine!
19
14
Altcineva,gata cu marlanii si cu arogantii ! Iohannis sa-si faca naibii o agentie de turism,ca la asta se pricepe. Avem si noi nevoie de in om adevarat care sa merite pozitia de presedinte,nu unul de care sa fim mereu rusinati. Daca nu gasim,sa-l punem pe Vali Vijelie,pe Adi Minune,macar astia canta pe gustul prostimii fara numar.
18
14
va tataie curu r-ati ai dracu de pesedei jegosi si hoti.
15
16
ROBOTICS Klaus nu va mai prinde al doilea mandat.Poate doar LGBT-istii USR-istii sau PNL-eprele sa il mai voteze adica vreo 5% din electorat
21
15
Da ! Categoric DA !!
21
24
Mai bine ma pis cu bolta pe neamt.Trei anisori a frecat pula prin toate tarile cu matracuca de nevasta sa si acum se plimba cu trotineta sa ne arate cat de mult iubeste romania.copie la indigo cu basescu.mai bine si ar schimba numele in gica contra.votati l inca 5 ani si o sa vedeti ce o sa faca dupa ce il alegeti.isi mai cumpara o pereche de schiuri.sa l fut !.
23
20
votez cu PUTIN..
14
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108