REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacă mâine ar fi alegeri, cu cine aţi vota?

Dacă mâine ar fi alegeri, cu cine aţi vota?

Replica API 14 decembrie 2017 | 23:24 948

PSD
ALDE
PNL
USR
UDMR
Altcineva

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votez cu psd, mai bine cu hotii decat cu anarhistii, maniacii si extremistii.
3
9
mai schimbati dracului intrebarea ca ne-am saturat de ea!
5
0
O sa votam cu mata aia buna
2
1
Doamne cati handicapati pe metru patrat avem la Constanta ! Cum poti sa mai votezi P S D ul dupa jaful pe care l au facut si care il fac in continuare ? Nu l ati votat tot voi ma chiorilor , handicapatilor mintal pe Mazare ? Pe Constantinescu , pe Strutinsky . Asta pe plan local . La nivel national sunteti multumiti de Dragnea si PENALII de langa el ?
17
4
PSD si ALDE! Capisci?
7
12
Miscarea Legionara !!!!!
11
5
mai ALTCINEVA, cat timp va mai trebuie sa stiti cu cie votati. oricum, u cu HOTII
5
3
Muie la securisti,limbisti,si organizatorii pulii mele din strada. Muie protestatari !
17
14
ne tre o alta revolutie dar de data asta ras tot nimeni si nimic sa nu ramana vai de mama noastra
16
5
Tara a ajuns rau -orice partid are penali hoti si ciurucuri -cu cine sa votezi?in fata tv ului sint ca niste sfinti
14
0
In Romania nu conteaza cine si ce voteaza, CONTEAZA CINE LE NUMARA;daca le numara securistii vom avea PSD-ul,daca nu le vom da foc cum au facut ungurii,nu vom scapa de CIUMA ROSIE.....
13
13
o adunatura de afaceristi nenorociti... nu ca as fi fanul altor partide dar nici jigodiile astea ordinare nu sunt o solutie.... salariatii lor nu mai pot de bine... minumul pe economie il primesc, mars USR
13
6
Cu orcine in afara de psd!!! Numai un cretin notoriu ar mai putea vota o asa adunatura de handicapati!
11
21
FORTA P S D
17
21
Adica cu Closet Chirchirau in Guvern? Niciodata?
26
10
Singura grupare politica serioasa , adica de viitor , ramane pentru multi ani de aici inainte USR-ul ! Sunt tineri , titrati , adica oameni care au studiat pe bune si au competente demonstrate , nu au o experienta politica grozava , dar nu sunt legati de fesenisti , nici de securisti , nici de USL-isti ... Sunt , oricum , in marja de crestere !
13
30
Votez aiurea sa nu mai apara partid mamut ce se crede miezul din dodoasca si faca boacane,ci sa-i tataie curu la fiecare motiune de cenzura pt.voturi!
14
6
USR-UNIUNEA SECURISTILOR din ROMANIA -
24
14
PSD clar , nu votez cu SRI lui Basee si EU sa ne tot dea la MUE!
19
21
Toate partidele au programe mincinoase -ne-am lamurit- votam independenti sau nu mergem la vot
19
11
Domnilor de la replica nu sunteti corecti. Nu mentionati toate partidele parlamentare. Sunteti partinitori si asta inseamna manipulare!
19
3
NU votez cu USR, asta e clar.
24
13
Monarhie Constitutionala
9
24
Cu cei care se tin de promisiunile facute in campania electorala!
29
3
toate partidele politice sunt niste adunaturi de hoti --- NU IES LA VOT !
21
15
mi ati sters comentariul ...pt ca nu votez cu psd ul ...rusine rusine
25
11
Cu ce dracu sa votezi,daca nu cu Soros? Votezi cu strada.Boschetarii si scandalagii sa-si aduca guvern si parlament de derbedei,sa-si faca tara pe care o vor acum si apoi sa ne-o vanda noua ,pentru ca ei oricum nu stiu nici sa se stearga la cur si sa se spele pe dinti dupa ce halesc cacat. Nu stiu cand Romania va aduce in fata oamenii votabili si vor impune reguli stricte ca in democratiile din tarile civilizate.Stiu insa ca aceia buni nu sunt cunoscuti sau sunt pe punct de plecare,fiind in pericol daca raman in tara sau daca devin vizibili.A murit Ceausescu,au venit sute de Ceausei mai rai .
9
19
Cum plm sa votezi ba cu ungurii? Ai capiat? Astia cat au avut ministerul culturii si mediul pe maini au distrus tot. Ai uitat de verestoy "drujba lui D-zeu"? Sau de stergerea Budapestei de pe Arcul de Triumf, desi armata romana a intrat in Budapesta - ca forta pacificatoare si de ocupatie - de doua ori? Vrei sa le dai o palma astora? Mergi la vot si anuleaza buletinul. Daca toti aia absenti ar anula votul, astia ar fi lipsiti de legitimitate. Imagineaza-ti 70% voturi nule, din nr total. Nici PNL si nici USR nu sunt demni sa conduca tara. Au demonstrat singuri asta. De PSD nici nu mai vorbesc.
22
3
cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM cu PRM
30
11
Vor aparea o serie de independenti cu intentii bune si fara obligatii de partid. O sa ii recunoastem... e ultima speranta
25
6
Pe cine sa votezi... oricine in momentul de fata in AFARA DE LEPRELE DE LA PSD SI ALDE sunt OK.Pana si UNGURII !TRADATORI DE PATRIE INFECTI!!!!
19
21
I-as vota pe toti politicienii, in egala masura, cu furca, toporul, coasa si ce mai gasesc la mana ... Nici in gaura de sarpe sa nu scape.
25
5
TOT PENALII DE LA PSD????DESTEPTARE DRAGI ROMANI!!
25
18
udmr 10% ???????? muahahaha hihihi, fakatura de sondaj ! mai incercati !
19
10
NE MERITAM SOARTA !CE TREBUIE SA NE MAI FACA , CA SA NE TREZIM LA REALITATE ? AUZI , P.S.D. SI A.L.D.E. PE PRIMUL LOC IN SONDAJE ?!
36
20
socialismul va invinge si va infaptui toate dezideratele sale. aveti nitica rabdare. ideala ar fi dezghetarea relatiilor cu rusia in perspectiva aderarii la Uniunea Vamala Euroasiatica
14
22
cum sa zici ca votezi cu psd? e o gluma...E clar...lipsa de educatie, privitul la mizeriile de la tv afecteaza grav masele. Pacat de tara asta ca are atatea de oferit. Chiar sunteti atat de ingusti si nu vedeti ce fac astia?
36
28
Deocamdata ALDE a ramas singurul partid cu continut liberal complet,fara adaosuri de toxine pedeliste. PSD de bine de rau,a mai indreptat din josniciile si ororile facute de inaintasi,inclusiv chiar de ei insisi. Ceilalti,niste adunaturi de pripas,niste golani care vor puterea precum liderii de clanuri tiganesti,adica fix in aceleasi scopuri si cam cu aceleasi metode de constrangere. Nu prea avem o oferta mai civilizata,Romania nu a reusit sa aduca in fata oamenii valorosi,asa ca alegem ce e mai putin prost dintre prosti. De asta suntem absolut toti vinovati,dar vom intelege peste doua secole
26
34
voi sunteti sanatosi la cap astia care inca mai votati PSD ?????
40
32
cu PUTIN,,,,,,,,,,,
30
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108