REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dacia Duster s-a lansat la Constanţa

Dacia Duster s-a lansat la Constanţa

Replica API 13 noiembrie 2013 | 00:00 642

Directorul Olteanu: "N-am închis porţile nici pentru Renault şi nici pentru Nissan"

Directorul Olteanu: "N-am închis porţile nici pentru Renault şi nici pentru Nissan"

Eveniment mare, marţi, la Constanţa! La numai o lună de la prezentarea în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Noul Duster vine să completeze oferta comercială din România a mărcii Dacia. Dacia Daster a fost lansată la reprezentanţa Dacia din Constanţa, în prezenţa lui Didier Goyens, director de reţele Dacia şi Renault în România, dar şi a lui Constantin Olteanu, directorul reprezentanţei Dacia Renault Nissan Constanţa.

Odată cu lansarea noului produs, Dacia încheie programul de reînnoire completă a gamei sale de vehicule, începute în martie 2012 cu prezentarea modelului Lodgy. "Este un eveniment cu care încheiem acest an, dar să nu credeţi că vă lăsăm în pace. Vă invităm şi la anul. N-am închis porţile. Din contră, le-am deschis pentru automobilele Dacia cu ocazia lansării noului Duster. N-am închis porţile nici pentru Renault şi nici pentru Nissan", a transmis Constantin Olteanu invitaţilor săi, în cadrul evenimentului de lansare a noului Duster. Cel mai tânăr membru al familiei Dacia se prezintă publicului cu un design exterior modernizat. Spaţiul interior beneficiază de ambianţe, materiale şi nuanţe noi, precum şi de o planşă de bord complet schimbată, dominată de consola centrală care încorporează sistemul MediaNav. Mai mult, noul Duster dispune, la nivelul portierelor, de comandă pentru acţionarea electrică a geamurilor laterale, precum şi un nou motor pe benzină 1.2. Tce de 125 CP, cu un consum de 6,22 litri/100 kilometri. În ceea ce priveşte preţurile, acestea variază între 10.900 euro cu TVA, în cazul versiunii Acces 4x2, echipată cu motorul 1.6 16 V de 105 CP şi 17000 euro pentru versiunea Laureate 4x4, echipată cu motorul 1.5 dCi de 110 CP. Didier Goyens, directorul de reţele Dacia şi Renault în România, a declarat este mulţumit de ceea ce a devenit Dacia în România. "Sunt deosebit de mândru de ceea ce reprezintă marca Dacia în România. Dacia a devenit un simbol extrem de puternic în industria auto din Europa", a spus el. Trebuie precizat faptul că Grupul Renault oferă şi alt tip de servicii. De exemplu, prin Renault Credit Bank clienţii pot obţine cu uşurinţă finanţare, leasing sau brokeraj de asigurări. De asemenea, oferă şi servicii post-vânzări, cum ar fi piese de schimb, extindere de garanţie, de la 3 la 5 ani, sau asistenţă rutieră. Totodată, reprezentanţa Dacia de la Constanţa dispune şi de o nouă gamă de autovehicule complementare, adresate oamenilor de afaceri.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108