REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacian Cioloş: Nu exclud implicarea politică. Sunt deschis la discuţii cu PNL şi USR

Dacian Cioloş: Nu exclud implicarea politică. Sunt deschis la discuţii cu PNL şi USR

Replica API 5 ianuarie 2017 | 23:33 467

Premierul Dacian Cioloș a declarat miercuri că nu exclude implicarea politică, dar nu a luat încă o decizie în acest sens, precizând, referitor la informațiile potrivit cărora ar urma să fie numit la conducerea Serviciului de Informații Externe, că este vorba de speculații, întrucât nu are competențe pentru astfel de responsabilități.

"Implicarea politică nu o exclud, dar nu am luat o decizie. Eu consider că deja, de la un astfel de nivel de responsabilitate, un prim-ministru, când își face treaba și încearcă să-și facă treaba corect, face politică într-un anumit fel. Sigur, nu a fost politică partinică din punctul meu de vedere, pentru că nu am fost înscris într-un partid politic, dar voi căuta să văd care e modalitatea cea mai eficientă ca să pot să-mi valorific competențele în viitor", a afirmat Cioloș, într-o conferință de presă de bilanț, la Palatul Victoria.

El a spus că este deschis la discuții cu PNL și USR, cele două partide alături de care a fost în campania electorală, și nu va refuza nicio invitație în acest sens.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un parlit de ceangau inputit.
1
0
ASA ASA CU PNL SA FIE DISCUTIILE DOAR NU DEGEABA I-ATI DUS LA SUCCESURI LA GUVERNARE.BRUXELLES VA SPUNE. EVA MERGETI FACATORI DE NINIC AU SI PNL SI USR.STATI FAR DE GRIJI.ISI POT DA SUTURI SINGURI DVS NU MAI SINTETI NECESARATI FQCUT CE TREBUIA GATA GOOOOU.
1
0
sa dai explicatii despre ce-au facut acooliti tai tembeli la care talanu se arata f. indignat si se rupe in tampenii ca la sedinta CSM unde a aratat cat este de cre... el fiind cu dosare penale si sotia lui, iar voi niste inculti care ati distrus tot !
1
0
sa demaste gruparea mafiota ce i-au impus sa faca rau prin a vinde aur, cupru, lemn, energie pe nimic nu va avea inclusiv el zile bune, de nu sa se duca .....
1
0
Dorule,inca nu ai inteles ca tocmai lichelele si oamenii de cea mai joasa speta castiga cel mai mult de pe urma implicarii in politica? Tu chiar crezi ca au dureri la basca pentru ca lumea vomita pe ei? Crede-ma,ei sunt complet insensibili,sunt niste brute inhumane si at fi in stare de absolut orice doar sa aiba o pozitie inalta,chiar daca stiu ca lumea stie de impostura lor. Au mentalul criminalului in serie,fara mama fara tata....
1
1
Ai facut destul rau acestei tarti,AJUNGE,LASANE,LASANE........Cei care te-au trimis nu s-au lamurit ca nu esti decit O MORTACINE?????
4
1
In niciun caz PNL ! Aflat pe tobogan de mult timp aceasta grupare mafiota plouata , s-a redus la propria umbra . Cine intra in PNL isi rateaza cariera politica . Hiene si sacali precum alde Dragnea si Ponta , liberalii au ajuns niste cotarle insignifiante , raioase , ogarjite , puchinoase , rapciugoase , niste potai demne tot dispretul ...
2
1
Bravo, va felicit, este o decizie buna !
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108