REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dacian Cioloş, printre protestatarii #resist. Vezi reacţia ALDE Constanţa

Dacian Cioloş, printre protestatarii #resist. Vezi reacţia ALDE Constanţa

Replica API 12 ianuarie 2019 | 00:00 475

Senatorul ALDE, Ion Popa, a vorbit, vineri, 10 ianuarie 2019, la Constanţa şi despre protestatarii # rezist şi despre prezenţa în rândul lor a fostului premier Dacian Cioloş. “În toate cazurile, eu nu dezaprob acţiunile de protest şi am spus-o de câte ori am avut posibilitatea că şi eu am participat la acţiunile de protest, şi nu o dată, de multe ori, inclusiv la protestele din decembrie 1989. Eram student la facultate şi am fost şi eu şi-n piaţă şi peste tot. La protestele din 2012 am participat şi eu. Am remarcat că s-a făcut şi ieri un protest la care a participat un cetăţean Cioloş căruia românii, statul, politicienii i-au dat de-a lungul timpului multe demnităţi pe care le-a avut şi l-am văzut în mijlocul protestatarilor, lucru care nu se face, şi după aceea mergi în loja, loja foştilor prim-ministrii şi într-o ţinută neadecvată, lucru acesta nu se face. Dacă protestul se face oamenii au dreptul să protesteze. Dar un fost prim-ministru, care trece mai întâi printre protestari, şi după aceea merge şi se aşează în loja foştilor prim-miniştri, aceste lucruri nu se fac”, a declarat senatorul ALDE Constanţa, Ion Popa.

Amintim că protestatarii #rezist au solicitat autorizaţii pentru manifestaţiile pe care doreau să le susţină în Capitală. Au fost cerute două autorizaţii: una pentru un miting organizat în faţa Ateneului, acolo unde are loc ceremonia de preluare a preşedinţiei UE de către ţara noastră, şi una pentru un protest organizat în Piaţa Victoriei.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
2
0
BRAILOIU LABAGIU CA DRAGNEA SI DACIAN YOGHINUL E GINERELE LUI VULPE DE LA CONTRA SPIONAJ
0
0
Replika tine in brate toate lichelele psd-iste! Bagati comentarii la prostu de brailoiu sa vedeti cate placute suedeze ia in bot! mu1e brailoiu, mu1e psd!
7
0
oricum ar fi voi lingaii cacatului pesedist intrati in panica masiv cand auziti de ciolos. Asta pentru ca v-a zis partidul ca e cinstit ! De aia e periculos pentru voi. Multa muie cu cacat postacii pesedei !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
1
Ciolos este o forma de viata foarte periculoasa. Alunecos,parsiv,cu nivel de empatie umana la limita de jos. Rece si cinic cam ca Iohannis,insa cu mult mai putin mobilat intelectual.Nu l-as alege nici ca sef de scara blocului.
4
9
Ciolos a aratat ca este o nulitate atunci cand a fost prim ministru iar lumea s-a convins, restul sunt vorbe in vant! Ca sa readuci o nulitate la putere insemna ca iti place sa mananci rahat dupa ce ai gustat si ai vazut ca pute!
4
9
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe drakul in parte sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi adepti si creste in sondaje ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE.
13
5
Sa traiasca tata socru lu' Dacian Yoghinul !
5
10
Tine-ti ideeile idioate pentru tine, iubitorule de hoti.Numai prostii debitezi....
11
5
Da de ce nu te duci mai muistule sa l cauti si sa i zici asta daca tot il cunosti personal?ca pe aici sunteti foarte viteji toti!sau iti este rusine pentru ca nevasta ta ii suge pula?
7
6
Dacian Ciolos a apucat sa vada cum e sa ajungi sus fara sa fii votat,asa cum a venit guvernul comunist Petru Groza,pus de rusi. Ciolos este o lichea foarte periculoasa si mizeaza pe hastagi si o parte importanta din romanii descreierati. Poate ajunge lejer la putere ca Hitler si apoi,valea UE si democratie,macar asa schioapa cum o avem azi. Babalaul Iohannis e nimic pe lagca ce dezastru ar adduce Ciolos. Si da,asasinatul politic de la Colectiv ramane accident? Ca asta a fost modul prin care a fost adus Ciolos premier.
9
13
nevasta-ta este o muista profesionista , ai tupeu sa te afisezi cu ea ? cand o vad pe strada deja multi golani isi fac semne ca i-au dat la muie ! mai paznic sarac , cat mortii ma-tii te mai platesc astia sa mananci cacat ? vino ma duminica in fata primariei sa-ti bag eu cacatul pe bot sa te saturi ! te asigur ca te astept
9
10
o javra maghiara care se vrea presedinte ......ceilalti.....mancatori de reziduuri de vitanja
12
10
ca un om care te cunoaste, pot sa te invit senatorule brailoiu sa-mi langi cacatul. Si sunt multi care te cunosc si imi impartasesc opinia. Numai replica, nu ne lasa sa-ti spunem in direct ca pentru noi esti un cacat fara motz ! Multa muie cu cacat brailoiu, muie dragnea, muie pesede !!!
13
6
ziarul replica e cu doua fete, la tov brailoiu nu baga comentarii sa nu se faca de kkt, la celalti da. Cand o sa fiti un ziar independent?
12
8
Care este problema, d-le senator Ion Popa, ce te nelinisteste, iti faci grji ??!! Este democratie, nu DICTATURA, avem voie sa ne manifestam. Da, "acest cetatean Ciolos", asa cum il numesti dumneata, este un om de mare valoare, este un fost premier cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului. Cat va mai suportam ?!
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108