REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Daea: Sunt un bun român și un suflet care arde pentru agricultura țării românești

Daea: Sunt un bun român și un suflet care arde pentru agricultura țării românești

Replica API 4 octombrie 2017 | 00:00 421

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, marți, că are ca prioritate găsirea de soluții și nu căutarea greșelilor altora, deoarece este preocupat de soarta agriculturii românești.

"Nu spun despre greșeli, le văd, le procesez și caut soluții. Nu o să mă auziți dumneavoastră pe mine, cred că nu m-ați auzit până acum și nu mă veți auzi vreodată arătând cu degetul o greșeală. Când vezi un lucru rău pus (...), îl iei lucrul respectiv și îl transformi cu atenție, cu grijă. Sunt un bun român și un suflet care arde pentru agricultura țării românești", a declarat Daea, la finalul unei vizite efectuate la o fabrică de procesare a alimentelor din localitatea argeșeană Topoloveni, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine te-ar arde focul!
1
0
Sunt un bun roman...off off mai mai!Inca un mos senil caruia I-au murit laudatorii!La ce dracu sa ne asteptam !
3
0
Daea este singurul PSD-ist care isi urmeaza instinctul de taran si face cariera . Este al dracului de simpatic !!! Toti ceilalti din PSD , sunt niste ratati ! Gainari , pungasi , mincinosi , bisnitari vulgari , tantalai , prostalai , secaturi , latrai , catze , marlani , hiene , sacali , limbrici , paduchi , ciumati , leprosi , dobitoci ...
0
1
SI cu juma' de Romanie vanduta strainilor, cum ramane? Tradatorilor! Ati dat pamantul in '90 la morti SI la pensionari iar cei din sate trebuia sa le munceasca pamantul. Acum, satele sunt pline de batrani si de betivi, ca tinerii si-au luat lumea in cap si au plecat slugi la straini. Si armata pensionarilor a vandut pamantul strainilor, ca ce sa faca ei cu el. Boilor. Pamantul trebuia dat celor care vroiau sa-l munceasca, nu la pensionari.
1
0
Super postarea "marsh daea", Bravo !! Adevarul crud... Oare il v-a durea pe ministru care" arde pentru agricultura tarii" !?
4
0
Daea, mai bine te faceai electronist ,tot la agricultura si umblai innegrit pe ochi de la cate scurtcircuite faceai.Lasa prosteala cu agricultura ca esti un taran deja prostit de occident sa le cultivi semintele lor modificate. S-a pierdut calitatea sanatoasa a semintelor romanesti la cereale si legume.Am macinat malai la moara din porumb de la tara si e mai prost calitativ decat malaiul din pachet de la magazin de retail.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108