REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Damen contestă licitaţia pentru corvete

Damen contestă licitaţia pentru corvete

Replica API 9 iulie 2019 | 21:42 273

Licitația pentru corvete multifuncționale a fost câștigată de compania franceză Naval Group. Ministerul Apărării Naționale a primit oferte din partea companiei olandeze Damen, a firmei italiene Fincantieri şi a Grupului Naval din Franţa.

Cu această ocazie, Damen a fost anunțat de către autoritățile române privind rezultatul programului de înzestrare esențial „Corvetă multifuncțională” şi a făcut precizări în legătură cu rezultatul licitaţiei (detalii AICI).

Mai mult, Damen a înaintat o plângere la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) continuând un litigiu inițiat anterior de Fincantieri, și - în paralel - a sesizat Curtea de Apel București pentru multiple nereguli care au afectat rezultatul Programului de înzestrare esențial „Corvetă multifuncțională”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania halca mancat , se cearta strainii care sa manance mai mult . Daca castiga Damen faceau contestatie francezii si tot asa . Romania chiar daca dupa 89 avea conducatori responsabili nu erau lasati sa faca ceva . Asta este factura cupretul platit pt democratie si asa zisa libertate asa cum sirienii sunt alungati din tara lor pt forta de munca in europa asa am fost si noi . Doar ne facem ca nu vedem sau cautam alte pretexte . Noi cu santiere navale inainte de 89 de nu visa Olanda ce aveam noi in inclusiv materie prima si oameni calificati
4
0
Gooo fuck you !!!.
4
0
au cedat romanicii moca si doi la suta din mustarie in asa fel ca grguta sa-si cumpere hanul hora din eforie sud si sa-l redenumeasca hora romaneasca el fiind morosan calic,deci aproape le dau dreptate ,curvetele frantuzoaice sunt mai noi dar nu pot coopera cu restul hardaielor romanesti care nu mai au nici macar munitii ,acestea fiind de provenienta cccp
1
0
Nu mai fraieriti lumea !Poza este facuta cand santierul era al koreenilor , si acolo se construiau nave adevarate, gigant. Nu are nicio treaba cu Damen !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108