REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Damen și Ministerul Economiei au bătut palma pentru Șantierul Naval Mangalia!

Damen și Ministerul Economiei au bătut palma pentru Șantierul Naval Mangalia!

Replica API 22 martie 2018 | 00:15 949

Negocierile dintre reprezentanții Șantierului Naval Mangalia și olandezii de la Damen s-au încheiat cu succes în seara de miercuri, 21 martie, la Ministerul Economiei. Statul român devine astfel acționar majoritar cu 51%, pe când Damen o să dețină 49%. După lungi speculații atât în presă cât și în rândul angajațiilor de la șantier, prima variantă care s-a vehiculat de luni bune a rămas în picioare.

În ultimele luni, criza de pe șantier a dus la disperare oamenii, care au tot plecat pe rând căci salariile au rămas înghețate la cea mai mică valoare din țară, în domeniul prestat.

Înțelegerea de acum ar trebui să reporneasca motorul șantierului, să curgă comenzi, pentru ca oamenii să fie din nou cu moralul ridicat și cu speranța că Mangalia va reveni pe harta mondială a șantierelor navale de succes.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca pana la final mai rec cateva luni in contul 2 la suta olandezi primesc corvetele
0
0
Oricum se stie foarte bine cum este partea romaneasca ,adica ce fel de indivizi au tot fost la fraiele santierului,ori mai bine zis la pupincurism fata de straini. Cine poate si are ocazia,mai bine sa plece linistit,caci niciodata nu va fi ceva bun in santierul asta. Este practic imposibil. Tasatura meltenilor este foarte rezistenta si gandirea oamenilor civilizati si demni nu poate patrunde acolo niciodata. Locul are un specific lugubru,morbid,dezumanizant. Care nu au incotro,sa-i ajute Dumnezeu sa reziste acolo fara sa fie distrusi psihic si fizic.
0
0
Hai ca ne-ai lins cu cardurile tale si cu drogurile ! O sa vina la mangalia 2 cowboy din texas si fbi-ul .multumit ? Cand o sa scape orasul asta de frustratii astia nu stiu !
4
1
Aia au scos banu peel au produs iar acum il vinde inapoi cu mai mult vezi profit din 2 parti
2
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108