REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Damian Ionel, noul director general al Neptun Olimp SA; Dănuț Culețu, președintele CA

Damian Ionel, noul director general al Neptun Olimp SA; Dănuț Culețu, președintele CA

Andreea VREJOIU 3 noiembrie 2022 | 13:13 3328

O sumedenie de directori s-au perindat, în ultimii ani, la conducerea societății Neptun Olimp SA însă, așa cum au ajuns, au și plecat… după ce au constatat că sunt slabe șanse să redreseze societatea de turism. Pentru ultimul director, Costin Avătavului, numit în septembrie a.c, pentru un mandat de două luni, vineri 5 noiembrie va fi ultima zi la conducerea Neptun Olimp, acesta nemaidorind să-și prelungească mandatul. Astfel, în cadrul ședinței din cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie a.c., a fost ales un nou director general, cât și președintele CA.

Dănuț Culețu

Consiliului de Administrație al societății Neptun Olimp SA a decis, în ședința din cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie a.c., alegerea noului director general al societății, cât și al președintelului Consiliului de Administrație.

După plecarea lui Costin Avătavului, numit în septembrie a.c., pentru un mandat de 2 luni, a fost numit Damian Ionel, tatăl unui fost angajat din cadrul CJC. Mandatul noului director începe pe 6 noiembrie a.c., până pe 28 februarie 2023.

Consiliul de Administrație al societății Neptun Olimp SA a ales în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, începând cu data de 02 noiembrie 2022, până la data de 28 februarie 2023 a Culețu Dănuț.

 Aceștia vor avea o indemnizație lunară brută de 3.139 lei.

Ce active mai deține Neptun Olimp

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neptun-Olimp SA, au mai ramas doua daramaturi si vreo 2ha de intravilan de produit si moare si ultima ramasita de comunism , dupa se va trece la produit mormintele celor din vechiul regim !
0
0
Bandana se poarta direct pe piele, pentru a-ti atrage din transpiratie. Pe cap, peste gura, in jurul gatului etc. Nu peste camasa.
0
0
Mare Pelican nea Nelu. A tradat pe toata lumea.
2
0
de unde scoateti toti pacalicii astia?de fapt se cauta agarici,viitori pirnaiasi,care sa raspunda ptr cit s.a furat si se distruge si acum in neptun olimp.se Betoneaza si coimemteaza statiunile,bani spalati de mafii!
7
1
Mars la pensie, boșorogule! Ai făcut numai rau
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212