REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dan Barna, după votarea bugetului în Parlament: Din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare

Dan Barna, după votarea bugetului în Parlament: Din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare

Replica API 3 martie 2021 | 20:52 1145

Dan Barna, vicepremier în guvernul Florin Cîțu, spune că de abia de acum încolo începe marea provocare pentru cabinetul din care face parte, după ce bugetul a fost votat de Parlament, scrie stiripesurse.ro

”Cele două zile în care am ajuns să votăm bugetul au dovedit un lucru foarte clar: există majoritate parlamentară stabilă, există o coaliție care și-a propus să facă aceste reforme, în momentul de față România are un buget, din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare, ca acele proiecte importante de care România are nevoie și despre care vorbim de 30 de ani să înceapă să devină realitate în fiecare bucată de Românie, în fiecare județ, municipiu, oraș sau comună.

Aceste două zile au arătat că această coaliție de centru-dreapta își onorează angajamentele pe care le-a făcut românilor în campania electorală. În ciuda unei opoziții în care am văzut voturi duble și obșinuința de a fura voturi și când ești în minoritate, ce poate fi mai ridicol?!, votul de azi al colegilor din Parlament confirmă că din acest moment România intră pe o execuție bugetară pentru cel mai ambițios buget de investiții pe care l-a avut România vreodată.

Acesta este rezultatul acestor două zile și aceasta este provocarea și angajamentul pe care acest guvern îl face pentru România.”, a declarat Dan Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se poate spune ca dintre cele 3600 amendamente depuse de opozitie chiar nici unul nu este bun. De ce mai exista dezbatere daca nu este acceptat macar unul. De ce parlamentul trebuie sa piarda timpul sa dezbata daca nici macar un parlamentar de la putere nu a avut curaj sa depuna un amendament pertinent . Oare nici macar o virgula nu este pusa gresit ca sa depui un amendament sa modifici. Slugile puterii nu au curaj sa sufle.
5
0
Esti oracol ?
4
0
Futu-ti mortii ma-tii de chiompalau satanist ! Cum ai procedat cand ti-au cazut "bicicletele" de pe birou si aveai atitudinea aia de grof ... asa faci si cu poporul roman ! Javra ordinara !
7
1
Habarna, specialist in imbogatirea din contracte cu statul, abia asteapta executia bugetului
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920