REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dan Diaconescu: PP-DD îl va nominaliza pe Victor Ponta pentru funcţia de premier

Dan Diaconescu: PP-DD îl va nominaliza pe Victor Ponta pentru funcţia de premier

Replica API 14 decembrie 2012 | 00:00 175

Fondatorul PP-DD Dan Diaconescu a susţinut joi seară că în cadrul negocierilor de la Cotroceni pentru funcţia de premier, ei îl vor nominaliza pe Victor Ponta dar nu-l vor susţine în Parlament la acordarea votului de încredere.

"Noi îl vom propune pe dl Ponta, fiindcă aşa a vrut poporul să fie dl Ponta premier", a spus Diaconescu într-o intervenţie telefonică la B1TV.

Întrebat dacă îl vor vota pe Victor Ponta în Parlament, Diaconescu a reacţionat: "Asta nu ştiu dacă o vom face, dar ca propunere îl vom pune pe dl Ponta, practic aşa a vrut poporul român şi atunci poporul trebuie să-l vadă pe dl Ponta la treabă".

Cât despre o susţinere a Guvernului condus de Victor Ponta, fondatorul PPDD a spus: "Nu, nu vom susţine Guvernul Ponta, Doamne fereşte, e un Guvern de hoţi din ceea ce s-a anunţat până acum, am spus doar că vom accepta ca dl Ponta să fie nominalizat premier de către dl Băsescu. În niciun caz nu-l vom vota".

De asemenea, patronul OTV a mai adăugat că reprezentanţii partidului său sunt puţini în noul Legislativ în comparaţie cu puterea dar şi-a exprimat dorinţa că membrilor PP-DD li se pot alătura parlamentari din ARD sau USL.

"Noi suntem mici (ca partid, n.red.), dar sper ca în grupul nostru de 68 de oameni să mai vină şi alţii, mai mult ca sigur de la fostul ARD şi poate vin şi câţiva oameni de la USL şi sper să fim cu timpul aproape 100 de persoane fiindcă urmează excluderile anunţate de dl Ponta din PSD", a mai completat Diaconescu.

sursa: newsin,ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108