REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dan Georgescu

Dan Georgescu

Replica API 5 august 2019 | 00:00 807

A sosit ministrul Transporturilor la Constanţa, să vadă cum ochii lui cum se surpă malurile la Cumpăna. După ce a constatat cu ochii lui că aşa e, ministrul Răzvan Cuc l-a mângâiat pe creştet pe şeful de la Canale Naviganile, Dan Georgescu, şi i-a zis: "Bravo, se putea mai rău, ce contează o întârziere de câteva luni?! Bine că n-a murit nimeni, competentule! Ia de aici 1 milion de euro şi repară cu ce firmă vrei tu!".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se poarta nepotismul ,sunt neamuri ,veri.cumnati, amante,vecini catel,purcel etc .mai ales makidoni
1
0
Adu ma ministrule nemti sau olandezi aia daca ia bani fac treaba si da garantie,dar adu pe bune nu daia care fac bara bara cu tine pentru ca se gasesc si acolo dastia.
1
0
cand isi faceau case linga canal nu se gandeau
2
1
Dan Georgescu este un adevarat OM. Cu caracter si corectitudine fata de angajati. Mult respect domnule director. Nu conteaza ce spun ofticatii.
1
5
Exista avize pentru constructii pe malul canalului? Autorizatia de construire cine a eliberat-o? Exista avize pt masini de mare tonaj care circula pe malul canalului? Daca da, cine a dat-o ?Asta trebuie verificat! Si care sunt conditiile pt a primi avize de la ACN si de la Min Transporturilor!
5
1
Ministrul trebuie sa dea ordine celor ce fac treaba la locul cu pricina.Firmele trebuie sa-si respecte contractile,deci sa aiba angajati motivate si urmariti sa lucreze bine,nu sa frece pula. Sistemul de licitare sa fie in asa fel,incat din start sa nu poata participa firme de un leu snopul,infrastructura fiind in prealabil declarata de interes national. Un ministru,cat de bun ar fi,poate fi si Apostolul Pavel intrupat,nu face doi lei fara subordonati de calitate care la randul lor sa angajeze oameni calificati,de calitate. Restul sunt gogosi cu zahar pudra si apa de la robinet.
5
2
pentru Mariana: ia ceva in gura si musca-ti limba. Vorbesti prostii, acest bucatar nu paraseste biroul cu aer conditionat. Malurile canalului nu trebuie intretinute de catre Primaria Cumpana.
4
1
Domnul dan georgescu are dreptate. Nu el este responsabil cu ce se intampla pe terenurile din Cumpana. Cartierul afectat nu indeplineste toate conditiile legale. Se cauta vinovati sa plateasca greselile altora. Stie toata lumea ca nu au scurgeri si ca deverseaza in subsol apa reziduala.
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108