REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dan Negru și Florin Piersic filmează în Dubai pentru un program special de sărbători

Dan Negru și Florin Piersic filmează în Dubai pentru un program special de sărbători

Replica API 11 decembrie 2021 | 02:02 889

Florin Piersic are 85 de ani, dar nu intenționează să renunțe la teatru, poveștile inconfundabile și nici la a adduce bucuria în sufletul celor care îl apreciază. De Sărbători, actorul și Dan Negru pregătesc o emisiune specială care va fi filmată la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Dubai, scrie click.ro.

Dan Negru și Florin Piersic

Dan Negru și Florin Piersic filmează în Dubai

Dan Negru este cel care a dezvăluit informații despre proiectul îndrăzneț, în cadrul unui interviu oferit pentru Playtech.

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima. Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, a declarant Dan Negru.

Dan Negru și Florin Piersic au plecat în Dubai

Cei doi prieteni și colegi de platou au pornit deja la drum, iar în dimineața zilei de 9 noiembrie, Dan Negru a distribuit pe pagina personală de Tik-Tok un clip video în care apare alături de Florin Piersic, în aeroport, pregătit să urce la bordul avionului.

Momentele vor fi difuzate în cadrul unui program special de Sărbători, iar Dan Negru este nespus de încântat pentru colaborarea cu marele actor.

“Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai declarat Dan Negru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba piersic,te cauta moartea acasa,te.n mata.ce cauti in dubai?
1
0
expirati....bleaahhhh
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272