REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Dana Budeanu: 3 miniștri sunt copii de securiști. Decât fătălăii ăștia, mai bine veneau tații lor

Dana Budeanu: 3 miniștri sunt copii de securiști. Decât fătălăii ăștia, mai bine veneau tații lor

Replica API 5 ianuarie 2021 | 14:39 7020

Dana Budeanu a spus luni, la Antena 3, cu titlu de „caterincă și pamflet”, că trei miniștri sunt copiii unor foșți mari securiști.

„Va fi un an extraordinar. Am mare încredere că populația acestei țări se va trezi din ce-a însemnat anul 2020 și anul acesta va fi foarte foarte bun. M-am uitat ce-a făcut Mugur Mihăescu. Nimic (...) E multă nevoie de umor, să râdem, în această perioadă. Nimeni nu poate să-ți ia asta.

Eu am fost extrem de cenzurată să spun așa, și pe mine m-au atacat foarte multe ONG-uri fără succes pentru că nu ai cum să oprești ceva natural să existe, nu ai cum, cum să cenzurezi râsul? În ce sens? Oriunde pe globul pamântesc, în țările civilizate, nu că se glumește, dar toți comediantii rad de miniștri. Uitați-va ce pățesc Trump și Boris Johnson în fiecare zi. Nu intervine nici poliția, nici ONG, nimeni. Pentru că națiile civilizate rad chiar și în cele mai grele momente. În al Doilea Război Mondial se făceau spectacole despre război, se râdea despre asta și nu cred că putem compară drama acelor ani cu ceea ce este acum.

Tot ceea ce spun eu este pamflet, trebuie să menționez. Probabil a existat această negociere după alegeri și TVR trebuie să ajungă la USR PLUS Doi Și-un sfert. E un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea pentru că trei miniștri sunt copiii, nu rudele, copiii unor foșți mari securiști. A se înțelege, mie îmi place securiștii mult, a nu se înțelege greșit, dar să recunoaștem această stare de fapt. Va dau 3 nume, căutați pe net. Năsui, Drulă, Voiculescu. Eu nu am nimic, eu sunt pro-securiști. Oricum, decât fătălăii ăștia, mai bine veneau tații lor, care au fost niște șmecheri”, a spus Dana Budeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citici ce zice ea, labagiilor, oricum, cine o ataca e un cocosat batran si cu multi muschi pa mana dreapta , alta explicatie pentru atacurile astea nu vad
0
0
Dana Arzeanu si ma bag in seama, critic, fac pe jmechera, ca traim intr o tara libera, ce dreaku! Mars fa la munca, nu mai manca kkt toata ziua!
0
1
Marevedeta si asta. O curva care a supt o gramada de puli ca sa ajunga vezi doamne mare creatore de moda aa ajuns sa comenteze despre unul si altul.
3
2
Dupa falcile care le are trage bine zdreanta la cosor. Dana, pune si tu o esarfa la gat, ca sa nu spuna lumea buna ca ai 75 de ani.
3
2
O proasta, care are nevoie de bani!
4
1
Ia uite ce frunte de klingoniana are conserva asta star trekuta de termen.
4
1
numai in @nus a-si lucra la tine !!
5
1
Maritata la 21 de ani cu Radu Budeanu fondator revista de can can ulterior folosita de catre Coldea Gita Maior pt filarea tuturor celor care incomodau aceasta tripleta.a studiat in Anglia pe banii barbatului care a fost coada de topor a Sri si ea ne vorbeste de securisti cand la dansa in casa Maior Coldea stabileau ce judecatori sa fie urmariti si filati si mai apoi santajati.la fel cu politicieni avocati procurori parlamentari.va mai aduceti aminte de pozele cu Bica si Udrea de Paris?acelea au fost la comanda lui Coldea executate de barbatul Danei Budeanu ex Gutila.hai sictir Dana
9
2
Urineaza pe javrele care conduc la cacat romania
2
8
Viteii de la uniunea scufundati Romania cu 15 la suta au ajuns sa conduca tara asta. Penibil
3
5
Multi securisti comunisti se ridica in C-TA. Astia sant puii stalinistilor din anii 50.Ne invadeaza ateii neormaxisti, globalistii. Pacat.
5
6
se pare ca generatia tatalui tau s-a stins demult, daca citesti comentariile de mai jos ai sa vezi ca cei care gandesc ca dl Nae nu sunt putini si se pare ca vremurile se vor intoarce incet, incet....
3
5
priviti atent. Asta e viitorul presedinte al Romaniei. Si prim ministru totodata
4
4
o penala ordinara!
7
8
Problema este comportamentul securitatii din perioada comunista. Crimele...torturile...si frica. Categoric nu ne putem lauda cu lucrurile astea. Tatalui meu...si nu este singurul...inca ii se ridica parul in cap cand aude de securitate. Securitatea a fost principalul instrument de instaurare al fricii din perioada comunista. Daca tu te mandresti cu asta domnule Nae...asta e. Sunt sigur ca putini gandesc ca dumneata.
21
3
America se mandreste cu CIA sau IBF, englezii cu MI5 sau francezii cu companiile lor de securitate. Noi roanii de ce nu ne mandrim de securitatea noastra? Vrei sa ne mandrim de tine. Da tu cine esti?????
6
20
CINE PLM MAI E SI A ASTA
16
11
Ihaaaaaaaaaa,koarda da Romania am nevoie sa beau sange da securist si sa dau si pa ten ca sa intineresc pana la urmatoarele alegeri ca sa puna lache din RSR botu sa ma aleaga.Astept mesaje numa da la securisti adevaraciune.Pupale-as buriku lor care sa numesc.
12
8
Condus de ambasdori imperialisti cu securisti.
20
7
Bai baieti a venit la putere cine trebuie. Ce tot va zburliti la tanti asta. Avem la conducere ce am votat ce meritam. Acum e bine. Ce tot ne agitam.
18
6
Mama ta, la sex oral
6
14
nu e problema....care adepti...asta e nasol
8
6
esti sluga de securist Daca astia sint pui de securisti nu aveai de ce sa te aprinzi doar esti in gasca lor Cred ca vrei sa atiti lumea sa provoci o opinie anti guvernare Tipic scolii de securitate dezinformarea arma lor preferata
6
15
De nota 10 e gagica
18
11
Pentru "Anti"- raspuns: MATA
9
14
Alinutaaa,care-i problema ta,nu suporti concurenta,vrei sa ti-o bagi numai tu???
16
11
Femeia are dreptate. Mai mult,securistoizii de azi chiar nu au nimic in comun cu a tine partea Romaniei . Daca nu am fi fost in UE,cei din institutiile de forta de acum si securistii noi,ar fi fost in stare sa ucida cu multa placere romanii pe stadioane,in piete,nu doar in beciuri si inchisori. Mai sadici si dezumanizati decat batranii securisti,cei de acum sunt frustrati ca nu-si pot inca face de cap cum simt,dupa sufletul lor intunecat. Nu se stie ce surprize are istoria,poate vor reusi,asa ca bine de cei plecati din tara. Sigur, bine nu va fi la noi .E imposibil binele cu oameni rai.
33
9
Zdreanta are dreptate. Cand o dadeau ei cu placuta suedeza nu era problema. Cand aruncau cu de toate in jandarmi ca sa intre in guvern nu era problema. Cand kwj isi punea geaca rosie si agita manifestantii nu era problema. Dar acum cand se face misto de papagalii de la pnl usr plus kwj e problema. Ei nu respecta legile dar au voie ca nu mai invoca nimeni statul de drept. Pesede a cedat. A ramas AUR sa faca opozitie. Hai sa i luam la caterinca ca vad ca nu le convine. Au vandut interesele tarii si ale poporului unor firme din strainatate. Fac jaf. Si vor liniste. N o sa aiba parte. Vom rade rau
33
19
o MUISTA SI O CURISTA , O BABARDESTE HREBENCIUC JUNIOR , MAI E CEVA DE SPUS ????
41
28
O zderanta de la Antenele altui securist
36
28
Poate ne spune "gazetarul" de semneaza articolul cine sunt. Cred ca ar fi mai atragator decat articolul prezentat. Sau cancanul e mai important?
18
4
Taratura asta cine mai e?
28
34

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468