REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dăncilă: Ministrul Transporturilor va răspunde cu funcţia dacă în acest an nu se realizează 60 de kilometri de autostradă

Dăncilă: Ministrul Transporturilor va răspunde cu funcţia dacă în acest an nu se realizează 60 de kilometri de autostradă

Replica API 26 februarie 2018 | 02:00 212

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că până pe 11 martie va fi prezentat un program etapizat privind obiectivele care trebuie îndeplinite în domeniul transporturilor, dar şi că ministrul de resort va răspunde cu funcţia în cazul în care nu vor fi realizaţi în acest an 60 de kilometri de autostradă.

"Am avut mai multe întâlniri cu ministrul Transporturilor. Vrem să vedem un plan până pe 10-11 martie, un plan foarte bine documentat, cu etape, etape urmărite, cu persoanele care să răspundă de fiecare etapă în parte, cu o evaluare a noastră, din două în două săptămâni, astfel încât atunci când venim în faţa opiniei publice tot ceea ce promitem să fie şi transformat în realitate. (...) Fiecare persoană care este responsabilă de un anumit termen va trebui să îl respecte. Nu va exista nici un fel de credibilitate acordată pentru o întârziere a unui termen, decât dacă vor fi lucruri obiective şi care au intervenit pe parcurs, legate de aceea perioadă, dar fiecare va trebui să se încadreze în acel termen, pe fiecare etapă pe care şi-a propus-o în planul lui. Inclusiv ministrul", a precizat Dăncilă, duminică, la România TV, potrivit Agerpres.

Ea a subliniat că unul dintre obiectivele pentru acest an este realizarea a 60 de kilometri de autostradă.

"Anul acesta ne-am propus 60 de kilometri de autostradă, şi îi vom face. Iar până la sfârşitul anului 2020 vom face cei 350 de kilometri de autostradă pe care îi avem incluşi în program. Mai mult, vom achiziţiona încă 27 de nave Tarom. Am achiziţionat deja trei, vom mai achiziţiona până la sfârşitul anului 2020", a explicat ea.

Întrebată dacă ministrul va răspunde cu funcţia, în cazul în care în anul acesta nu vor fi realizaţi cei 60 de kilometri de autostradă, ea a răspuns afirmativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am citit cu atentie declaratia doamnei ministru si consta ca vrea sa doteze Taromul cu vapoare pentru ca a declarat - vom achizitiona 27 nave la Tarom-
1
0
Daca il lasati pe Stroie aveati 600 de km ! Ce dracu are de riscat actualul ministru de la transporturi ? Pai daca se rasgandeste Dracnea iar se schimba nu numai ministru ci tot guvernul ! Asa ca depinde ce viseaza Dracnea !
1
0
Glume cu asa zisa prim ministru ...
6
0
astia fac planuri dar ei nu stiu ca-i demite Dracnea in Martie,guvernul"nr 4"si tot asa,pana la cate e nevoie sa scape derbedeul de beciu domnesc.
3
1
Asa si , daca il demiti care este problema il doare la bascheti o sa isi gaseasca el un loc caldut, ia spunele ca raspund cu capul daca nu executa , nu a facut executat si nu numai el cam multi trebuie executati .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108