REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dancu a trecut, temporar, la cârma IPJ Constanţa!

Dancu a trecut, temporar, la cârma IPJ Constanţa!

Replica API 19 septembrie 2017 | 00:00 252

Şeful Serviciului Rutier,

Şeful Serviciului Rutier,

Constantin Dancu

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 18 septembrie a.c., comisar- şef de poliţie Constantin Dancu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Postul a rămas vacant din noiembrie 2016, când Adrian Rapotan a ieşit la pensie. Atunci, la cârma IPJ Constanţa a trecut Mircea Vizitiu, adjunctul IPJ. Între timp se organizase un concurs pentru ocuparea funcţiei, însă acesta s-a anulat. Constantin Dancu este şeful Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa de circa 12 ani, iar în perioada 2013 - 2014 a mai fost împuternicit ca şef al IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo! Felicitari! Cat mai multe realizari profesionale! In rest, ignorati rautatile! Exista atata rautate pentru ca este gratuita insa, daca s-ar plati nu ar mai fii oamenii atat de rai!
0
4
Aceiasi golani escroci si hoti..Nicolae Emilian un biet sofeur sia paralela lui Dancu un biet inginer auto...Jos mafia din M.A.I Au furat au escrocat au distru tor ce se putea in tara asta.Mortaciuni pe trecerea de pietoni,arme si munitii de razboi furt de tone de motorin si lista golaniilor nu are sfarsit.Doar in Roumania prostii raspund in fata legii.
4
0
... SI A CONSTRUIT TOTUL GRATIS !
3
0
Dancu este cel mai mare "politist" desi nu are aceasta calitate CORUPT dinPolitia Romana, daca are cineva de obiectat sa spuna. Acest individ a tarat imaginea politiei in cele mai urate scandaluri. Si a arestat proprii colegi nu subalterni cum ii numeste el, a transformat politia in SRLul lui. Corect?. In cel mai scurt timp veti vedea ceva nemaivazut in istoria politiie mai ales cea a Constantei. Nu poate fi numit "domn" acest individ. DANCULE ai curajul ca "onoare"nu ai si du-te ca o sa-ti para rau. Vor aparea toate dar absolut toate infractiunile pe care le-ai facut din 2005 pana in prezent
2
0
Elvira daca era prost nu ajungea unde e acum.prost esti tu ca bati pasu n loc
1
3
sa fie pensionar si sa mai castige de o paine ca sef sau sa iasa la pensie dupa ce acumuleaza careva luni ca sef cu salariu mare sa fie pensia si mai mare...
3
0
Asta e prostul care acu' 23 de ani se gudura pe la picioarele lui Tecau sa-l lase si pe el sa semneze hirtiile cind dadeam poligonul. La fel de lacheu a ramas.
8
0
Nu va vine sa credeti dar mai Prosti ca noi romani nu exista nimeni pe lume astaca de 28 de ani numai de hoti suntem reprezentanti.
7
0
Cel mai corupt politist din judet !
10
0
Nu mai scapam de talharul asta odata iesi ma la pensie
10
0
doua jeguri, Viziteu si Dancu, Despescu, DOCTOR plagiator, a tunat si i-a adunat.
8
0
Dancu trebuie trecut la pensie! Sau face si el cheta in politie cumuland salariul cu pensia
12
1
mai adoarme vreunul in intersectie
10
0
Iata ca PSD -ul nu-i uita pe cei care s-au "sacrificat" pentru ei... Va mai amintiti poate, ca acest individ Dancu l-a "facut scapat" pe umflatul betivan cu drena de NY nicusor , cand a adormit de beat ce era, in intersectie la Capitol la volanul masinii. De asemeni, atunci sotia sa a fost promovata sef de serviciu in primarie de catre mascariciul bolnav psihic scalambaiatul mazare , ca o recompensa data pentru apararea golanilor alesi de catre prostii din Cta...
11
1
La MRU se munceste altfel nu erau aproape toti specialisti 1. Ies din birou de 3 ori pe zi la cafea, la masa si cand pleaca acasa. Sa nu mai zic ca ies din birou si odata la 4 ani cand sunt alegeri iar in wechend sunt foarte stresati sa nu-i cheme la evenimente. Daca ceilalti politisti se avea grija sa vada cand le expira legitimatia ar face si ei munca mai usoara celor de la MEU.
7
1
Ai dreptate cu cei de la sru. Ii gasesti prin toaste fermele din judet la cersit. Capul cel Marius e sta in restaurantele satelor si soferul cu loganul politiei neinscriptionat aduna dijma. Procurorii DNA nu se mai sesizeaza?
4
0
Traiasca PSD!
8
0
Cum poate fi numit un sef de ipj de ministrul de interne A fost numit politic sustinut de psd respectiv brailoiu si altii , ca sa le faca jocurile !!!
10
1
Fotografia? Nici tanar nu a fost un frumos dar acum se vede ca a imbatranit. Grijile pentru pastrarea intacta a averii!
13
1
Punetii la munca pe Vip-urile de la I.P.J. , mai ales pe cei de la MRU care se cred zei !
4
2
succes in noua activitate
7
9
Eu il propun pe Dobrescu de la Mangalia sau pe Bozolan! Sefi coruptilor
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108